tako šik

U Srbiji ih možete naći već za 1.240: Jedina obuća koju Megan Markl nosi ovih dana je savršena za proleće

0

Ako želite da izgledate otmeno, visoke štikle vam nisu neophodne, a vojvotkinja od Saseksa pronalazi fantastične modele ravne obuće

Megan Markl obično nosi salonke, ali i ona voli da ponekad odmori od štikli
Megan Markl obično nosi salonke, ali i ona voli da ponekad odmori od štiklifoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, vratili su se uobičajenom načinu života nakon najnovijih Igara nepobedivih (Invictus Games), koje je princ organizovao u Kanadi.


Supruga britanskog princa i snaha aktuelnog kralja Čarlsa III od tad je dvaput viđena u Los Anđelesu, a u obe prilike ona je bila odevena jednostavno, komforno, savršeno za svaki dan, ali veoma šik.


Megan Markl je oba puta nosila pantalone, kao i omiljenu žensku obuću u prolećnoj sezoni – baletanke.

Vojvotkinja od Saseksa viđena je najpre kako izlazi iz losanđeleskog restorana Cipriani, gde je uživala u ručku s prijateljima, a tada je nosila poslovne pantalone širokih nogavica koje potpisuje Ulla Johnson i kamel kaput brenda Max Mara, kao i vrlo elegantne teget-crne baletanke.

 

Megan Markl u prelepim baletankama s prorezima
Megan Markl u prelepim baletankama s prorezimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njen izbor bile su ravne cipelice modne kuće Aquazura nazvane Fenix, model čija cena iznosi 604 dolara, imaju špicasti vrh i efektne proreze sa strane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AQUAZZURA (@aquazzura)

Izrađene od kvalitetne prevrnute kože, one zrače otmenošću i mogu da se nose uz razne kombinacije i savršen su način da izgledate šik ako vam se ne nose visoke štikle.

 

Megan Markl u Aquazzura Fenix baletankama s prorezima
Megan Markl u Aquazzura Fenix baletankama s prorezimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je potom uslikana u još ležernijem stajlingu – sivim skinny farmerkama i džemperu, uz sivu tote tašnu, a tom prilikom je nosila nešto jednostavnije baletanke.

 

U pitanju je klasičan model blago zaobljenog vrha, s bakarnim odsjajem i decentnim pertlicama vezanim u mašnu, savršeno kada želite trunku elegancije u svom nonšalantnom autfitu.

 

Baletanke su neprolazni trend za proleće!

 

Baletanke su najjednostavniji i prilično pristupačan način da izgledate sofisticirano, otmeno i elegantno.

 

Poznate su po efektu izduživanja nogu, pružaju vrlo šik nogu modnoj kombinaciji, mogu da se kombinuju uz bukvalno svaku odeću, a u prodavnicama u Srbiji, u zavisnosti od kvaliteta i brenda, možete naći veoma povoljne modele.

 

Najjeftinije, a ipak vrlo atraktivne, mogu se naći već po ceni od 1.240 dinara, dok su dostupni i znatno skuplje, luksuzne opcije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novi bizaran trend

 

makonda-tracker