ovo niste znali!

Jedan poljubac je razbuktao glasine: Marko Janketić iskreno o svom odnosu s Anđelkom Prpić

3

Nakon što su se na premijeri filma "Zlatni dečko" glumci Marko Janketić i Anđelka Prpić zagrlili, a on ju je poljubio u glavu, počeli su da kolaju tračevi da između njih postoji nešto..

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Glumci Marko Janketić (39) i Anđelka Prpić (37) imali su jedan vrlo topao trenutak na crvenom tepihu pred premijeru filma "Zlatni dečko" Ognjena Jankovića, dok su pozirali okupljenim predstavnicima medija s koleginicom Anđelom Jovanović.

 

1 / 5 Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

Šarmantni i uvek nasmejani glumac poljubio je Anđelku u glavu, a mnogi su se potom setili da je glumica pred Novu godinu na Instagramu podelila fotografiju na kojoj Marko pravi sarme za nju.

 

Ovo će biti najbolje sarme u novijoj istoriji Srbije ― našalila se Anđelka.

 

Anđelka Prpić
foto: Instagram

Sve to podstaklo je glasine da su Anđelka i Marko postali par, što je glumac sada negirao. Kako je on objasnio, kao javna ličnost, mora da bude oprezan u javnosti da ne bi ostavio pogrešan utisak.


Istina je da ne mogu da se opustim kako bih hteo. Moram da vodim računa kako se ponašam, jer se sve posmatra. Nedavno su me na premijeri jednog filma uslikali kako u glavu ljubim Anđelku Prpić. Odmah su počeli da se pitaju da li je reč o novoj ljubavi, a ne znaju da smo Anđelka i ja klasići i da je volim kao sestru ― rekao je Marko za Story.

 

Marko Janketić
foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su, inače, završili Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Borisa Isakovića.

 

 

makonda-tracker