radi šta želi

"Moji preci bi definitivno odobravali ovo": Prelepa princeza se SKINULA ZA "PLEJBOJ", a porodica će biti iznenađena

1

Iako kaže da će njena porodica biti iznenađena i da se nada da će oni tolerisati njenu odluku, princeza Ksenija sigurna je da bi slavni vladari od kojih potiče odobravali njen izbor

Princeza Ksenija od Saksonije
Princeza Ksenija od Saksonijefoto: Gerald Matzka / AFP / Profimedia

Britanske princeze, poput Kejt Midlton, Beatris i Judžin, moraju da biraju lak za nokte i hulahopke u skladu s kraljevskim pravilima, na gola ramena i kratke suknje mogu da zaborave, ali nisu sve članice kraljevskih porodica ograničene protokolima.


Najbolji primer je Ksenija Florens Gabrijela Iris, princeza od Saksonije, koja je ušla u istoriju pre nekoliko dana kao prva aristokratkinja koja je pozirala za "Plejboj".


Princeza Ksenija (37) skinula se za martovsko, nemačko izdanje magazina "Plejboj", a na naslovnici i duplerici je toples i nosi samo čaršav strateški prebačen preko tela i belu kupaći kostim sa spuštenim gornjim delom.

 

 

Na jednoj od fotografija princeza je porez bazena, a jedini odevni predmet koji nosi je providna suknja s prorezima.

Kako je princeza istakla u intervjuu koji prati fotografije, njena porodica će biti "iznenađena" kada je vidi u čuvenom časopisu, ali se ona nada "da će makar tolerisati to". Ksenija veruje da bi njeni slavni preci, uključujući poslednjeg kralja Saksonije Fridriha Avgusta III, "definitivino odobravali" ovaj njen angažman. Kako kaže, kralja su joj opisali kao duhovitog i punog ljubavi.


Princeza Ksenija objasnila je da je ona ponosna na nesavršenosti na svom telu.

 


Ne podlažem trendovima i neću se operisati samo da bih nekoga zadovoljila – kaže ona za ""Plejboj". – Imam strije i ponosno ih pokazujem.


Ksenija je, inače, učestvovala u više rijaliti programa, a trenutno je zvezda šoua B:Real – Real Celebrities, Real Life. Kako kaže, u nekim od rijalitija u kojima je učestvovala dešavalo se da bude jedina koja nije promenila ništa na svom telu i da su je zato gledali s visine.


Druge žene, od kojih su neke prilično izoperisane, rekle su nešto poput toga da im ja nisam konkurencija jer nemam obline i nisam ženstvena – prisetila se princeza.

 


Iako od Prvog svetskog rata Nemačka nema aktivnu kraljevsku porodicu niti monarhiju, postoji nekoliko istaknutih plemićkih kuća čiji članovi danas nose titule prinčeva i princeza.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Suzana Mančić o slikanju za Plejboj

 

makonda-tracker