tako seksepilna

Prorezi do pola leđa, pripijeno tako da ZASTAJE DAH: Ana Ivanović u izdanju u kakvom nismo navikli da je viđamo

0

Ana je još jednom pokazala da kada prilika zahteva može da bude i veoma smela, otmena i - zavodljiva 

SAVRŠEN STAJLING ANE IVANOVIĆ
SAVRŠEN STAJLING ANE IVANOVIĆ foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović pre nekoliko godina se povukla iz sveta profesionalnog tenisa i uživa u porodičnom životu sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovo troje dece.

 

Iako je veoma zauzeta obavezama oko mališana Ana je veoma posvećena i sebi i svom fizičkom izgledu, a u poslednje vreme sve češće imamo priliku da je vidimo u savršenim  stajlnzima.

 

Ona najviše voli kežual izdanja i one odevne kombinacije koje su praktične i udobne, ali kada prilika zahteva i te kako zna da se obuče tako da svima od njene pojave zastane dah.

 

 

Nedavno se pojavila na jednom događaju gde je ponela savršenu crnu usku haljinu, a na opšte oduševljenje i iznenađenje svih, otkrila je malo više nego što se to od nje očekivalo.

 

Naime, Ana je ruku pod ruku sa drugim svetskim lepoticama prošetala crvenim tepihom u prelepoj elegantnoj crnoj haljini koja je preko leđa imala duboke proreze koji su otkrivali njena kao izvajana leđa.

 

IZAZOVAN STAJLING ANE IVANOVIĆ ODUŠEVIO SVE
IZAZOVAN STAJLING ANE IVANOVIĆ ODUŠEVIO SVE foto: Instagram / anaivanovic

 

Bez trunke viška na bilo kom delu tela Ana je opčinila sve prisutne i tokom celog događaja nije skidala osmeh sa lica. Svoju tamnu kosu teniserka je uvila u blage talase što je doprinelo da cela kombinacija dobije dozu elegancije i prefinjenosti. 

 

Ovakvo izdanje lepe teniserke se retko viđa, a mnogi su saglasni da bi mogla da parira svetskim lepoticama na najpoznatijim modnim pisatama.

 

 

makonda-tracker