njen omiljeni brend

NA PREKLOP, za baš sve prilike, i hladi i miluje telo: Ana Ivanović u 2024. godinu ušla je u haljini kakvu vredi kupiti

1

Ana Ivanović ušla je u novu 2024. godinu u modelu haljine koji odgovara mnogim ženama, udobna je, krije kilograme...

Ana Ivanović važi za jednu od najbolje obučenih žena među bivšim i aktivnim sportistkinjama
Ana Ivanović važi za jednu od najbolje obučenih žena među bivšim i aktivnim sportistkinjamafoto: EPA/JENS KALAENE

Bivša teniserka Ana Ivanović ispratila je 2023. godinu na najlepši način — u društvu svoje porodice. Supruga Bastijana Švajnštajgera porodila se po treći put i dobila sina, čiji identitet i dalje kriju, a kako slave i katolički i pravoslavni Božić, u njihovom domu praznici se obeležavaju već danima unazad, dok posebnu ulogu ima najmlađi član porodice.

 

U novu 2024. godinu Ana je ušla spremno i motivisano, a sigurno je da će nastaviti da "drži" titulu ikone stila među sportistkinjama, i bivšim i aktivnim.

Bilo da bira ležerni ili glamurozni stil, u skladu s prilikom, nema sumnje da će Ana uvek načiniti modni pogodak i da, jednostavno, ima odličan ukus.

 

U njenom garderoberu mogu se naći brojni odevni komadi na kojima bi joj pozavidele zaljubljenice u modu, a za novogodišnju noć Ana je birala haljinu jednog od svojih omiljenih brendova.

 

 

Haljina Ane Ivanović za novogodišnju noć

 

Nije retkost da Ana Ivanović nosi stvari brenda Zimmermann, koji obožavaju i druge zvezde, poput Nine Badrić i Saške Đoković, a njihove haljine poznate su po tome da se perfektno mogu uklapati za svakakve prilike.

 

Zbog toga je Ana ponela haljinu kakvu definitivno vredi imati u ormaru i nositi je u brojnim prilikama, s visokim potpeticama ili ravnim sandalama ili baletankama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Reč je o plavoj svilenoj haljini na preklop, s romantičnim detaljima u vidu karnera i balon-rukavima. Svila i hladi i miluje telo, pa je u pitanju haljina koja se lako može nositi za svako godišnje doba, a ona i krije kilograme zahvaljujući kroju u predelu struka, kao i vezivanju. Tu je i asimetrija za poseban efekat, V-izrez koji ipak ne otkriva dekolte i uvek prikladna midi-dužina.

 

 

Ova haljina trenutno se može naći u prodaji po ceni nešto nižoj od 600 evra, ali ovakvih modela ima i u nebrendiranim i mnogo jeftinijim varijantama.

 

Ana je uz nju ukombinovala bordo sandale, a od nakita je ponela sat i diskretne minđuše.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ana ivanović i Bastijan

 

makonda-tracker