must have

Ni na - 20 sa njima nema zime: Ana Ivanović ima TRENDI KOMADE koje će žene koje vole UDOBNOST odmah isprobati

0

Ana voli praktične kombinacije koje se lako mogu nositi u raznim prilikama, a koje čine da se oseća udobno i prijatno 

foto: Instagram / anaivanovic
foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović posvetila se u poslednjih nekoliko godina odgajanju dece i porodičnom životu, ali to ne znači da je zapostavila sebe i svoj izgled.

 

Čini se da je sada više nego ikad posvećena nezi kože, zdravom životu i težnji da svojoj deci pruži sve što im je potrebno u periodu ranog detinjstva. Ona često na društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije na kojima vidimo kako provodi vreme.

 

Nedavno, jedna prava zimska fotografija oduševila je sve njene fanove. Na njoj se vidi Ana u odevnoj kombinaciji koja je toliko prijatna i udobna da bi svaka žena trebala da je ima u svom ormaru. 

 

 

- Udobno i pufnasto - napisala je Ana u opisu fotografije.

 

Na njoj vidimo lepu teniserku sa belom mekanom kapom, idealnom za hladne zimske dane, koja je savršena čak i za one trenutke kada je temperatura napolju u "debelom" minusu.

 

Osim kape, mnogima je za oko zapao ćebasti, topli duks u istoj nijansi koji će ugrejati čak i one najzimogrožljivije dame koje se trude da tokom ledenih dana ne izađu iz svog toplog doma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Budući da je veoma trendi i udobna ova kombinacija je savršena ukoliko planirate da ovih hladnih januarskih dana izlazite iz kuće, a budući da je i veoma moderna sigurni smo da će mnoge žene pohitati da što pre iskopiraju najnoviji stajling lepe Ane Ivanović. 

 

Bonus video:

Savršen stajling Aleksandre Radović 

 

makonda-tracker