može i ovako

Kako izgleda NAJJEFTINIJA HALJINA Kejt Midlton? Košta 1.400 dinara, sužava figuru & tako je romantična

0

Princezu od Velsa viđali smo u najluksuznijim toaletama i kaputima, ali njoj nije strano da ponese i neki vrlo pristupačan komad, pa je tako jednom prilikom nosila haljinu kakvu možda i sami imate u ormanu

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton poznata je po stilu koji oduzima dah i savršeno se prilagođava prilici, sve vreme zadržavajući otmenu notu.


Ona je u prošlosti nosila prava modna remek-dela, a često nije štedela, pa smo je tako videli u najobičnijoj kariranoj suknji od čak 1.112 dolara, Guči bluzi od 1.300 dolara, kaputu od 4.000 dolara... a na venčanju njene sestre Pipe nosila je stajling vredan više od 14.000!


Međutim, to ne znači da za suprugu princa Vilijama ne dolazi u obzir pristupačna odeća, pa je često, čak i za vrlo važne kraljevske obaveze, birala komade high-street brendova i niže cene.

Najjeftinija haljina koju je nosila Kejt Midlton


Mnogo je portala koji se bave stilom princeze od Velsa, a Dress Like a Duchess je prošle godine sastavio listu 10 pristupačnih toaleta, jeftinijih od 100 dolara, koje je nosila Kejt Midlton.

 

Stil Kejt Midlton mnogima je inspiracija
Stil Kejt Midlton mnogima je inspiracijafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Videli smo tu mnogo šik komada koji izgledaju daleko skuplje i princeza ih je nosila više puta, a najjeftinija je crvetna haljina jednog poznatog španskog brenda koja je koštala samo 13 dolara, odnosno nešto više od 1.400 dinara.

 

Kejt Midlton u najjeftinijoj haljini koju je nosila do sad
Kejt Midlton u najjeftinijoj haljini koju je nosila do sadfoto: @KensingtonRoyal/X(Twitter)

U pitanju je midi haljina čiji je V-izrez ukrašen decentnom belom čipkom, vrlo romantičan prolećni model s floralnim motivima kakav nikad neće izaći iz mode.

 

Kejt je nosila ovu haljinicu tokom jednog video-poziva 2020. godine, kada je zbog pandemije virusa korona veći deo godine radila od kuće, pa nismo videli kako izgleda u njoj od glave do pete, a reč je o komadu maslinastozelene boje.

 


Ova haljina je izuzetno praktična jer pristaje svakom tipu građe, a kako se širi već od grudi može sa sakrije eventualni višak u predelu struka, vizuelno sužava i čini figuru izduženijom. Takođe, vrlo je šik i zgodna za kombinovanje i nema sumnje da ćemo je viđati na Kejt i u budućnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti

 

makonda-tracker