prefinjeno

Pokušala da iskopira Kejt Midlton, a da li je i uspela? Princeza Viktorija ŠIK IZDANJEM izazvala divljenje Šveđana

0

U ovakvoj kombinaciji Kejt uvek izgleda ultrašik, a šta vi kažete, kojoj bolje stoji?

PRINCEZA VIKTORIJA ISKOPIRALA OMILJENI STAJLING KEJT MIDLTON
PRINCEZA VIKTORIJA ISKOPIRALA OMILJENI STAJLING KEJT MIDLTON foto: epa / JEROEN JUMELET

Princeza Viktorija od Švedske nikada ne greši kada je moda u pitanju, a njen poslednji autfit koji je ponela tokom posete vazduhoplovstvu i odbrani Saab u Linkopingu mnoge je podsetio na fantastične stajlinge Kejt Midlton.

 

Lepa princeza je veoma posvećena svom izgledu i uvek izuzetno vodi računa o tome šta će obući kada se pojavljuje u janvosti.

 

Ovog puta izbor je pao na odelo poznatog brenda By Malina sive boje i jednostavnog ravnog kroja, koje obožava da nosi i princeza od Velsa. Kejt ga ima u gotovo svim bojama i ne propušta priliku da ga ponese, a čini se da je i princeza Viktorija krenula njenim stopama.

 

 

Ovaj veoma moderan, šik stajling princeza je upotpunila antilop čizmama Klingberg 'Rakel' čija boja se savršeno uklopila sa pantalonama i sakoom.

 

Od nakita Viktorija je ponela samo neupadljivi srebrni sat i prsten koji su dali dozu šarma i elegancije. Kosu je podigla velikom šnalom i time dala dozu šarma celoj kombinaciji.

 

PRINCEZA VIKTORIJA U MOĆNOM SIVOM ODELU
PRINCEZA VIKTORIJA U MOĆNOM SIVOM ODELUfoto: JONAS EKSTROMER / AFP / Profimedia

 

Stručnjak za kraljevski stil Miranda Holder otkrila je najbolji način da postignete prefinjen kraljevski izgled jeste da sledite naredna tri koraka.

 

  1. birajte odelo
  2. vodite računa o boji
  3. budite trendi

 

- Odelo nije samo odelo! Ono što je važno jeste da pravilno odaberete boju i nijansu. Birajte je tako da bude laskava i smela, svetla uz dodatak tonova koji će stvorite upečatljiv i moderan izgled - savetuje Miranda, pa dodaje:

 

 

KEJT OBOŽAVA ODELA KASIČNOG KROJA
KEJT OBOŽAVA ODELA KASIČNOG KROJA foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Ne plašite se da se svoj izgled upotpunite modernim detaljima - stavite upadljiv nakit, stejtment minđuše ili neki drugi trendi komad - i to je to, postićićete baš ono što želite. 

 

Ona je potom skrenula pažnju na još jedan važan detalj.

 

- Obratite pažnju na to koju dužinu jakne birate – uverite se da je to vaša najtanja tačka za efekat koji najviše laska figuri.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Smart casual izdanje Ane Ivanović 

 

makonda-tracker