(video)

"Moj prvi ples": Marija Šerifović podelila najlepši snimak sa sinom Mariom do sad i raznežila fanove

3

Marija Šerifović i njen Super Mario Šerifović uživaju u zajedničkim trenucima, a pevačica je sada još jednom dirnula svoje obožavaoce njihovim snimkom

Marija Šerifović postala je majka u decembru 2023.
Marija Šerifović postala je majka u decembru 2023.foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica Marija Šerifović nedavno je postala mama, nakon što je surogat majka u Americi donela na svet njenog sina Marija.


Ona je do sada u više navrata pokazala kako Mario i ona uživaju po dolasku u Srbiju i raznežila svoje pratioce na Instagramu, a sada ih je dirnula snimkom na kom vidimo pop zvezdu kako pleše sa svojim sinčićem.


Dečak je bio udobno ušuškan u "kenguru", dok je Marija plesala pevajući mališanu pesmu I Want to Know what Love Is.

Moj prvi ples – napisala je ponosna mama Marija.


Uz to je istakla i nadimak kojim zove svog sinčića – Super Mario Šerifović!


Podsetimo, pevačica je sredinom decembra sve iznenadila podelivši snimak svog sina, uz saopštenje da je postala majka.

 

Rođenje sina Marije Šerifović


Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario – napisala je ona. – Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu.

 


Ona je potom za Blic ispričala da se dugo spremala za njegovo rođenje i da je "taj osećaj ipak rečima neopisiv" iako je od prijateljica i majke slušala kako je kada se beba useli u život žene.


Što se tiče same procedure surogatstva, Marija Šerifović objasnila je da je u pitanju bio dugotrajan proces.


Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario – srećna je pevačica, koja je dodala i da je više puta pokušala da iznese trudnoću, ali nije uspevala u tome.

 

Marija Šerifović drži sina Marija u naručju
Marija Šerifović drži sina Marija u naručjufoto: Instagram / serifovic

– Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene – objasnila je Marija.

 

BONUS VIDEO

Marija Šerifović podelila dirljiv snimak sa sinom

 

makonda-tracker