PRESLATKO

Na zidovima ZVEZDICE, nameštaj pastelnih boja i mnogo balona: Marija Šerifović pokazala kako je sredila sobu za SINA

0

Nakon mnogo isčekivanja, strepnje i neizvestnosti Marija konačno uživa u svakom novom danu koji provodi sa najvoljenijim bićem na planeti, sinom Darijom 

MARIJA ŠERIFOVIĆ UŽIVA SA SINOM U BEOGRADU
MARIJA ŠERIFOVIĆ UŽIVA SA SINOM U BEOGRADU foto: Instagram / serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznenadila Srbiju vestima da je postala majka dečaka Marija, kojeg je rodila surogat majka u Americi.

 

Ona je više puta u javnosti pričala o tome da je želela da postane majka prirodnim putem, ali da joj to nije polazilo za rukom, zbog čega se odlučila na surogat majčinstvo.

 

Nakon što je sa sinom došla iz Amerike u Srbiju Marija je otišla u svoj stan u srcu Beograda i tada smo imali prilike da delimično vidimo kako izgleda soba za njenog naslednika.

 

Ipak, nedavno je Marija na svom Instagram storiju najavila nizi koncerata koje će održati u regionu, a video je snimila baš u dečakovoj sobi. Tada smo ponovo dobili priliku da delimično zavirimo u sobu malog Marija.

 

 

Cela soba je okrečena u pastelne mirne krem tonove, a jedan od zidova ukrašen je preslatkim zvezdicama. Soba je prilagođena mališanu, a Marija je imala spektakularan doček kada je stigla u svoj stan, pa su tu još uvek brojni baloni ispunjeni helijumom.

 

Kako izgleda soba malog Marija pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 5 Foto: Instagram / serifovic

 

 

makonda-tracker