gde se beba rodila, kog je pola, kako je sve teklo...

Marija Šerifović U TAJNOSTI POSTALA MAMA! Poznati pol bebe i IME, a rodila se daleko od Srbije (FOTO)

1

Marija Šerifović je u tajnosti postala mama jednog dečaka.

Marija Šerifović je dobila sina
Marija Šerifović je dobila sinafoto: Zorana Jevtić

Pevačica Marija Šerifović je dobila sina, a trudnoću je iznela surogat majka, piše Blic. Sve se desilo u strogoj tajnosti, a čitav proces dugo je trajao, kako se navodi.

 

Pevačica je za sina izabrala ime Mario, a prve fotografije sa detetom podelila je na Instagramu.

 

 Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog zivota. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu — napisala je pevačica u opisu objave kojom je predstavila bebicu.

 

— Volim vas sve! Love, M&M.

 

Kako piše Blic, beba se rodila na klinici u Los Anđelesu početkom decembra, a Marija je prisustvovala porođaju.

Marija Šerifović je ovim sebi ispunila veliku želju i nema sumnje da je beskrajno radosna zbog novog perioda života koji im predstoji. Naime, ona je godinama javno govorila o tome da želi da dobije dete.

 

 Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem — rekla je pre godinu i po dana Marija Šerifović, piše pomenuti medij.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Mama ima super trik kako da deca očiste sve za sobom

 

makonda-tracker