predivno

Kako je izgledao SUSRET S DEKOM, kako se snalazi kao mama? Marija Šerifović podelila simpatične detalje o životu s bebom

0

Marija Šerifović krajem 2023. godine je postala mama, a otkrila je nove detalje o svojoj bebi, koju je nazvala Mario.

Marija Šerifović sa majkom Vericom, koja joj je od detetovog rođenja najveća pomoć
Marija Šerifović sa majkom Vericom, koja joj je od detetovog rođenja najveća pomoćfoto: Instagram / serifovic

Marija Šerifović će kraj 2023. godine celog života pamtiti po tome što je postala mama. Za mnoge u Srbiji bilo je iznenađenje da sazna kako je pevačica uz pomoć surogat majke u Americi dobila sina, kog je nazvala Mario.

 

Od samog početka je veoma posvećena bebi, za koju je sredila predivan kutak u njihovom domu, a ponekad otkriva sitne, ali simpatične detalje iz njihove svakodnevice.

 

Pevačica je za reprizu Nove godine nastupala je u Budvi, a tom prilikom otkrila je za medije nove detalje o sinu Mariju.

 

Marija je najpre istakla da je suludo da komentariše prošlu godinu, budući da je rođenje Marija najlepša stvar koja je mogla da joj se dogodi.

 

Sve naspram toga, sa emotivnog aspekta, manje je važno, ali su se dogodile i poslovno jako lepe stvari.

Marija je potom otkrila i kako se snalazi u ulozi majke.

 

Tako mi je prijalo što sam se sinoć naspavala. To su prvih šest spojenih sati u 29 dana — rekla je ona, pa otkrila kako je mali Mario:

Predivno, nisam negde još uvek odlučila da li ću preterano u javnosti o tome pričati, ali uglavnom jedan fantastično nasmejani dečak — istakla je ona.

 

1 / 6 Foto: Instagram / serifovic

 

Poznato je da Marija ima psa, koji je veoma vezan za nju, te je mnoge zanimalo kako je on reagovao na prinovu.

 

Pa, bilo je malo ljubomore, ali dobro... Kontaktirala sam ljude koji rade na tome kako je najbolje upoznati bebu i kućne ljubimce, tako da je nakon dva-tri dana Hak kul.

 

Marija je otkrila i ko joj najviše pomaže.

 

U startu smo bile tu samo Verica i ja, jer sam ja donela odluku da naprosto sve svoje slobodno vreme provodim sa njim, što naravno znači da će s vremena na vreme uletati i neka druga pomoć kada moram da radim svoj posao — istakla je ona za Telegraf.rs.

 

Marija Šerifović sa bebom Mariom
Marija Šerifović sa bebom Mariomfoto: Instagram / serifovic

Mariji su mnogi čestitali na prinovi, a ona je bila svesna da će to biti dočekano s velikom pažnjom i interesovanjem na ovim prostorima.

 

Mnogo njih mi je čestitalo, i ja sam znala da će na Balkanu to biti dočekano megalomanski, što me nije preterano zanimalo. Uglavnom svim dobronamernim ljudima, inteligentnim stvorenjima, hvala na prelepim čestitkama — poručila je ona.

 

Pevačica je potom otkrila i kako je protekao susret Marija i deke:

 

Bilo je dosta emotivno — rekla je za Telegraf.

 

Bonus video

Marija Šerifović se igra sa bebom

 

makonda-tracker