raznežićete se

U maminom naručju je najslađe: Marija Šerifović pokazala kako uživa sa sinom i zahvalila se na divnim željama

3

Nakon što nam je pokazala svog mališana i otkrila kako oni uživaju u zajedničkoj šetnji, pevačica je prvi put podelila snimak u kom drži sina u naručju

Marija Šerifović drži sina Marija u naručju
Marija Šerifović drži sina Marija u naručjufoto: Instagram / serifovic

Popularna pevačica Marija Šerifović, koja je pre nekoliko dana saopštila da je postala majka, prvi put je pokazala kako uživa držeći svog sina u naručju.


Marija, koja je dobila mališana po imenu Mario, objavila je snimak u kome je pričala o svojoj sreći, a priliku je iskoristila da se zahvali svima koji su joj uputili čestitke.


Pevačica je istakla i da je veoma zahvalna svima koji su je podržavali na njenom dugom putovanju do uloge majke.

– Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem storija, želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! – rekla je ponosna mama Marija.


Šerifovićeva, koja je dete dobila u Los Anđelesu, uz pomoć surogat majke, istakla je da su njen sin i ona zapljusnuti ljubavlju, koja dolazi za svih strana.

 

Marija Šerifović sa sinom Mariom
Marija Šerifović sa sinom Mariomfoto: serifovic/instagram

– Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram – istakla je pevačica.


– A onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak, želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete – rekla je ona, dok je mali Mario gukao u pozadini.

 


Marija je, inače, dodala da je razmišljala o odlaganju koncertne turneje, ali je nakon razgovora sa svojim timom i porodicom ipak rešila da ne pomera planove.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka

 

makonda-tracker