nakon 30 godina

Njegov otac ju je OTERAO, a on prigrlio nazad: Zašto je kralj Čarls BESKRUPULOZNU SNAJU pozvao da se vrati u porodicu?

0

Uhvaćena je sa prstima u ustima drugog muškarca, htela da proda informacije o suprugu novinarima... 

KRALJ ČARLS VRATIO FERDŽI U KRALJEVSKU PORODICU
KRALJ ČARLS VRATIO FERDŽI U KRALJEVSKU PORODICU foto: EPA / Robert Ghement

Kralj Čarls III odlučio je da učini neke korake koji su iznenadili mnoge u kraljvskoj porodici. Među njima, možda i najteži, bio je to što je pozvao nekadašnju snaju, Saru Ferguson da se vrati u kraljevsku porodicu nakon što ju je njegov otac Filip oterao.

 

Ona je to učinila sa velikim zadovoljstvom, a na opšte iznanađenje svih pojavila se sa velikim osmehom na licu u kraljevskoj palati i sa ostatkom članova proslavila je Božić.

 

Ova 64-godišnjakinja pridružila se svom bivšem suprugu princu Endrjuu, kralju Čarlsu i ostatku porodice u njihovoj godišnjoj šetnji do crkve Svete Marije Magdalene na imanju Sandringem - prvi put posle više od 30 godina.

 

Page Siks prenosi da je Čarls, njen bivši zet, odgovoran za to što je ona ponovo primljena u njihovu porodicu. Čarls (75) je tiho pozvao Ferdži, majku princeza Beatris i Eugenie, na božićni ručak na imanju u Norfolku 2022. godine, samo nekoliko meseci nakon što je preuzeo tron.

 

Ali ovogodišnja značajna šetnja do crkvenih službi - zajedno sa kraljicom Kamilom, princom Vilijamom, Kejt Midlton i njihovom decom, i mnoštvom članova kraljevske porodice - jasno je pokazala da se Ferdži dobrodošla.

 

Mnoge je ovo podsetilo na stara vremena kada je vojvotkinja od Jorka, izgledajući šik u zelenom kaputu skupljala cveće od dobronamernika i pozdravljala okupljeni narod.

 

Za mnoge, ovo je neverovatan preokret. Fergi i Endru su se razveli 1996. godine, ali su živeli zajedno od 2008. Ipak, ona je provela decenije u divljini nakon što je uhvaćena u pokušaju da novinaru proda informacije o Endru. 

 

I tu skandalima nije kraj. Iza nje je i bračna prevara — kada je fotografisana sa prstima na nogama u ustima drugog čoveka — što je posebno užasnulo njenog pokojnog svekra, princa Filipa.

 

SREĆNA JE ŠTO JE PONOVO DEO PORODICE
SREĆNA JE ŠTO JE PONOVO DEO PORODICE foto: EPA / ETTORE FERRAR

 

Filip, koji je umro 2021., sigurno ne bi tolerisao da Ferdži bude na javnim događajima sa porodicom, ali jedan insajder iz palate rekao je za Page Six:

 

- Sara je oduvek bila bliska sa kraljem Čarlsom i voli ga, a sve više se zbližava sa kraljicom Kamilom. Uvek je bila lojalna porodici i poslednjih godina zaista nije pogrešila. Nikada nije rekla kritičnu reč i uvek je izuzetno lojalna instituciji.

 

Pored toga, Ferdži  je stajala uz Endrua tokom njegovog skandala sa seksualnim napadima.

 

Endru (63) je izgubio kraljevsku titulu i privilegije nakon što je platio višemilionsku nagodbu jednoj od tužiteljki Džefrija Epštajna, koja tvrdi da je bila primorana da spava sa Endrjuom, vojvodom od Jorka, kada je imala samo 17 godina. Endru, koji se nagodio za prijavljenih 12 miliona dolara, uvek je negirao tvrdnje.

 

BILA JE UZ ENDRUA I TOKOM NAJTEŽIH TRENUTAKA
BILA JE UZ ENDRUA I TOKOM NAJTEŽIH TRENUTAKA foto: Mike Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Drugi dobro pozicionirani izvor je rekao:

 

- Fergie je zaista lepak koji drži Jorkove zajedno. Ona je posvećena svojim devojčicama i unucima i živi sa vojvodom iz dana u dan i prošla ga je kroz ovaj težak period, što je cenila šira porodica.

 

Objavljujući na Instagramu fotografije tokom Božića, Ferdži je jasno stavila do znanja da je srećna što se vratila u kraljevsku porodicu.

 

- Uživamo u društvu jedni drugih i zahvalni smo za sve - napisala je ona.

 

Prijatelji su ponosni na to kako je Ferdži pobedila rak dojke i objavila vesti nakon mastektomije i rekonstrukcije ove godine.

 

Sada je posvećena tome da žene ne propuste svoje mamografije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video:

Trik Kejt Midlton za fotografisanje 

 

makonda-tracker