ne možemo je očekivati

Očarala nas je u Parizu, Londonu, Njujorku... Zbog čega se Jelena Đoković neće pridružiti Novaku u Melburnu?

0

Jelena Đoković nas je oduševila modnim kombinacijama na Novakovim mečevima tokom 2023, ali ćemo nove morati da sačekamo.

Novak i Jelena Đoković nakon njegove pobede
Novak i Jelena Đoković nakon njegove pobedefoto: AL BELLO / Getty images / Profimedia

Naš najbolji teniser Novak Đoković nedeljama boravi u Australiji, gde već tradicionalno otpočinje svoju tenisku sezonu i igra jedan od najvažnijih grens slemova, koji je u Melburnu već mnogo puta osvojio. Ipak, mnogima je zapalo za oko da na tribinama nema njegove supruge Jelene i njihove dece, Stefana i Tare.

 

Premda je poznato da Jelena, Stefan i Tara rado i redovno prate Novakove mečeve iz lože, primetno je njihovo odsustvo.

 

Jelena je tokom prethodne godine bila modna zvezda mnogih Novakovih mečeva, na Vimbldonu, US openu i Rolan Garosu, gde je njenim autfitima aplaudirao svet zaljubljenika u modu. Ipak, sada će nas, izgleda, uskratiti za neki novi efektan stajling — bar još neko vreme!

 

Jelena je trenutno dosta zauzeta zbog dečjih obaveza u školi, a takođe je i na čelu fondacije „Novak Đoković”. Čini se da je sve skupa uticalo na njenu nemogućnost da doputuje u Melburn i bude Novakova podrška iz prvog reda.

 

Jelena Đoković se neće pojaviti u Melburnu
Jelena Đoković se neće pojaviti u Melburnufoto: Antonio Ahel/ATAImages

To je potvrdila i na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru, gde je korisnike interesovalo da li će se pojaviti na Australijan openu, koji uveliko traje.

 

 Ne— bila je kratka Jelena, ali je u objavi nanizala emotikone knjiga i olovki, pa se donosi zaključak da joj mnogobrojne školske dečje obaveze, ali i njene poslovne, najverovatnije nisu dozvolile da krene na put.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

 

makonda-tracker