odmah su se zagrlili

"Ja otvorim vrata, kad, ono, ispred..." Novak i Jelena Đoković srpskom pevaču priredili su iznenađenje koje će pamtiti

0

Novak i Jelena Đoković obožavaju dobru muziku, a slavnom srpskom pevaču rado su pokucali na vrata kako bi mu iskazali poštovanje.

Novak i Jelena obožavaju pesme Željka Samardžića
Novak i Jelena obožavaju pesme Željka Samardžićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpopularnijih domaćih pevača, čuveni Željko Samardžić, održao je prvi u nizu novogodišnjih koncerata. Kao i uvek, njemu je najveću podršku pružila njegova porodica, odnosno, supruga Maja, ali i njihovi unuci.

 

Najpre smo smo imali prilike da ga vidimo sa najmlađim članovima porodice, unucima, koji su sa bakom i dekom pozirali na crvenom tepihom. Pevač nije ispuštao iz ruku svoju mezimicu, najmlađu unuku, koja ima oko dve godine.

 

1 / 5 Foto: Zorana Mandic/ATAImages

 

Željko je tada na konferenciji za medije detalje svog poznanstva sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom.

 

— Zauzeti su, vrlo mnogo obaveza imaju. Jelena se javila i rekla da joj je žao. Uglavnom, ja potpuno razumem njih, oni su ljudi koji su u velikim obavezama i to je za svako poštovanje. Zaista su me prijatno iznenadili ove godine u februaru kada su se pojavili u Novom Sadu. To je onako bilo ogromno. Zamislite mene sad u garderobi, presvlačim se, kuca mi neko na vrata i moj saradnik mi kaže "Sale, ja sam". Ja otvorim vrata, kad ono ispred vrata Jelena i Novak sa osmehom na licu. Naravno, odmah smo se zagrlili — rekao je pevač.

 

Novak i Jelena došli su pravo na vrata Željku Samardžiću
Novak i Jelena došli su pravo na vrata Željku Samardžićufoto: Novak Đoković Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"PRESVLAČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA" Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

 

makonda-tracker