(FOTO)

Novakovog teču SVI DOBRO znamo: Sestra Dijane Đoković u braku je sa slavnim Srbinom, ali retko je pominje u javnosti

0

O porodici Dijane Đoković zna se mnogo toga, ali iznenadiće vas kad čujete ko je njen zet.

Sestra Dijane Đoković udata je za dobro poznato ime srpskog sporta
Sestra Dijane Đoković udata je za dobro poznato ime srpskog sportafoto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Dijana Đoković je dobro poznato ime u našoj zemlji, s obzirom na to da je majka najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

 

Ipak, iako se o njenoj porodici, koju je osnovala sa suprugom Srđanom, zna mnogo toga, mnogi ne znaju da je i njena sestra udata za dobro poznato ime srpskog sporta.

 

Sestra Dijane Đoković, Sandra, udata je za Zorana Terzića, selektora ženske odbojkaške reprezentacije. Novak je samo jednom uputio javnu čestitku svom teči, i to povodom 20 godina uspešne karijere.

 

Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

 

 

Sandra i Zoran Terzić
Sandra i Zoran Terzićfoto: V. M./ATAImages

Inače, Dijana i njena sestra Sandra su jako bliske, a primetno je i da jako liče.

 

Bonus video

Jelena Đoković peva pesmu Lepe Brene


 

 

 

makonda-tracker