ultrašik

Kajli i Nikol mogu da joj se poklone: Zbog ove haljine je Jelena Đoković (ponovo) bila NAJBOLJE ODEVENA ŽENA US OPEN-a

0

Jedna moćna haljina, otmena frizura i savršen izbor nakita bili su oružje supruge Novaka Đokovića za fenomenalan izgled u finalu US Open-a

Jelena Đoković u finalu US Open-a
Jelena Đoković u finalu US Open-afoto: AL BELLO / Getty images / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je juče 24. grend slem u karijeri, utvrdivši svoj status statistički najboljeg u istoriji ovog sporta!


Dok je slavni Srbin podizao trofej na US Open-u, nakon pobede nad ruskim teniserom Danilom Medvedevim, dobio je aplauze hiljade navijača, među kojima je bilo mnogo poznatih ličnosti.


Ipak, i pored Kajli Džener, Nikol Kidman i drugih, laskavu titulu najbolje odevene dame ovog puta mora da dobije Jelena Đoković, supruga našeg sportiste.


Jelena se opredelila za elegantan, sveden i vrlo sofisticiran stil, koji je postigla uz pomoć otmene haljine, savršene za ovu važnu priliku za njenu porodicu.

 

1 / 5 Foto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia


Novakova supruga pojavila se u kreaciji s puf-rukavima koji naglašavaju ramena, modelu sa suptilnim vertikalnim prugama. U pitanju je komad sa srconilikim izrezom, plisiran u donjem delu, koji se izdvaja i efektnom krem bojom, a Jelena je sve upotpunila minimalnom šminkom i elegantnom niskom punđom.


Kao i obično, ona se odlučila za decentan nakit, a ponovo je izbor pao na male viseće minđuše juvelirske kuće Van Cleef & Arpels.

 

Jelena Đoković u finalu US Open-a
Jelena Đoković u finalu US Open-afoto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

U jednom trenutku, Jelena je, kao i ostatak Novakove podrške u VIP loži, obukla beli duks s brojem 24, koji aludira na Đokovićev veliki uspeh.

 

BONUS VIDEO

Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću

 

 

makonda-tracker