predivni su

Niko nije bio srećniji od Tare i Stefana: NAJLEPŠE fotografije Novaka Đokovića i njegove dece nakon osvajanja US Opena

0

Novak Đoković pobedio je Danila Medvedeva u finalu US Opena, a porodica ga je sve vreme bodrila iz lože

novak đoković nakon osvajanja us opena
novak đoković nakon osvajanja us openafoto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Naš najbolji teniser Novak Đoković bio je nezaustavljiv u finalu US Opena, gde je igrao protiv Rusa Danila Medvedeva i pobedio ga, osvojivši tako svoju 24. Gren slem titulu. Nakon 3 sata i 16 minuta, teniser se ponovo upisao u istoriju belog sporta, a svoj narod učinio ponosnim po ko zna koji put.

 

Kao i uvek, najveću podršku Novaku je pružala njegova porodica u loži, među kojima supruga Jelena, koja je bila maestralno obučena, ali i njihova deca Stefan i Tara.

 

Dok je ranije Stefan sam pratio tatine finalne mečeve, kad je Tara dovoljno porasla, i ona je počela s ostatkom porodice da bodri tatu.

 

I to se pokazalo kao najlepše i motivišuće bodrenje, a nakon poslednjeg poena, ona mu je dotrčala u zagrljaj, nakon čega se Nole slomio i nije zadržao suze.

 

 

Novak je nežno grlio sina i ćerku, koji su bili presrećni nakon tatine velike pobede, a njihove fotografije su nešto najlepše što ćete danas videti, izuzev fotografija na kojima naš najbolji teniser diže pehar...

 

1 / 9 Foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

 

Verujemo da se Novak još više trudi kada ga gledaju njegovi najmiliji, a ako je neko otac na koga deca mogu biti ponosna — to je sigurno Novak Đoković.

 

stefan i tara srećni na tatinom meču
stefan i tara srećni na tatinom mečufoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video

Ovacije navijača za Novaka Đokovića

 

makonda-tracker