(FOTO)

NAPOKON zajedno! Miloš Biković izveo svoju Ivanu i sina Vasilija iz porodilišta (FOTO)

1

Glumac Miloš Biković izveo je partnerku i njihovog sina iz porodilišta.

Miloš Biković ispred porodilišta
Miloš Biković ispred porodilištafoto: Nenad Kostić

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Miloš Biković izveo je iz porodilišta svoju izabranicu Ivanu Malić i sina Vasilija, koji je na svet došao 9. januara. Maleni Vasilije po prvi put će stići kući upravo na 36. rođendan svog oca, pa je to za njega nesumnjivo najlepši rođendanski poklon.

 

Nakon što je juče viđen u poseti bebi, došlo je vreme da sve troje napokon budu zajedno i u svom toplom domu.

 

Novopečeni roditelji uputili su se ka zajedničkom domu na Dorćolu, koji su prethodnih nedelja uredili za dolazak naslednika. Međutim, oni su izašli kroz garažu, a kroz glavni ulaz na kom je Miloš viđen dok nosio opremu za bebu, piše Kurir.

 

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

 

Glumac je prethodne noći objavio snimak s proslave rođenja sina, na kome se vidi kako na ramenima prijatelja kiti trubače uz pesmu "Nesanica".

 

Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Proslava Miloša Bikovića

 

Biković je rođenje sina Vasilija proslavio s prijateljima i kolegama, a oni su delili momente s vesele žurke, kojoj su prisustvovali njegovi popularni "klasići". Poznato je da su glumci s istih klasa, po nepisanomm pravilu, jako bliski, a to je i slučaj s ovom generacijom, kojoj pripadaju i Jelisaveta Orašanin Teodosić, Tamara Dragičević, Nina Janković Dičić, Miodrag Radonjič, Anja Alač Josifovski...

 

Miloš Biković sa kolegama na proslavi
Miloš Biković sa kolegama na proslavifoto: tamaradragicevic/Instagram

Bonus video

Biković stigao u porodilište po sina

 

makonda-tracker