iskrena ljubav

Ljubio je prelepe Srpkinje, Ruskinje, ali je njegovo srce ukrala Crnogorka: Ljubavna priča Miloša Bikovića i Ivane Malić

0

U doma Bikovića i njegove izabranice uselila se najveća sreća - stigao je sin prvenac 

foto: Instagram / ivanamalic
foto: Instagram / ivanamalic

Glumac Miloš Biković do pre nekoliko meseci važio je za jednog od najpoželjnijih neženja u Srbiji. Mnoge njegove obožavateljke bile su razočarane nakon što su stigle vesti o tome da je Miloševo srce osvojila lepa Ivana, manekenka poreklom iz Crne Gore.

 

Nakon skoro godinu dana zabavljanja Biković je Ivani stavio na prst verenički prsten, a ubrzo je pristiglo još lepih vesti.

 

U medijima je "procurela" informacija o Ivaninoj trudnoći, a Bikov nije bio mnogo srećan zbog toga, pa je zamolio sve pripadnike sedme sile da poštuju njihovu odluku da o tome ne govore u javnosti.

 

Ipak, saznalo se da Ivana nosi dečaka, koji je sada i došao na svet. Kako su preneli domaći mediji mama i beba se osećaju dobro, smešteni su u sobu gde se odmaraju i oporavljaju, a tata je bio prisutan u bolnici dok je trajao porođaj. 

 

Ljubavna priča Miloša Bikovića i Ivane Malić počela je leta 2021. godine u Rovinju. Čim su se upoznali među njima su se rodile iskrice ljubavi, koje su se rasplamsale u ljubav o kojem je brujao region.

 

Uprkos činjenici da je Biković bio sa brojnim lepoticama, Srpkinjama i Ruskinjama ni jedna od njih nije na duge staze uspela da osvoji njegovo srce. Prva kojoj je to pošlo za rukom bila je lepa Ivana, manekenka poreklom iz Crne Gore, sa kojom je odlučio da stvori porodicu. 

 

IVANA MALIĆ RODILA DEČAKA
IVANA MALIĆ RODILA DEČAKA foto: Damir Dervišagić

 

Iako je Biković veoma tajnovit kada je privatni život u pitanju ono što se zahvaljujući društevnim mrežama može saznati jeste činjenica da je on 

raskinuo 31. jula sa Ruskinjom Arinom Vološinom i nije prošlo više od nekoliko dana, a Biković je već uživao u zagrljaju Ivane Malić u Istri.

 

Oni su objavili nekoliko fotografija na kojima se videlo da uživaju i razmenjuju nežnosti na terasi hotela u kom su bili smešteni i čini se da je Miloš tada već znao da je Ivana ona prava.

 

I pre nego što su otpočeli vezu Ivana je pratila Bikovića na društvenim mrežama, a nakon što su obelodanili vezu ona je bila sa njim i na svim događajima. Javnost ju je prvi put upoznala na beogradskoj premijeri filma „Južni vetar 2 - Ubrzanje“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Njih dvoje su se veoma posvetili jedno drugom, a veliki broj fotografija iz luksuznih letovališta svedoči o tome kako su uživali i provodili se. Oni su zajedno putovali na Alpe, Bali i Maldive, odakle je Ivana delila fotografije koje su bile nestvarno lepe.

 

Nakon dve godine usledile su lepe vesti. Ivana je ostala u drugom stanju, ali nije želeo da to bude tema kojom će se više baviti.

 

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora - napisao je on i dodao:

 

IVANA I MILOŠ SU POSTALI RODITELJI MALENOG DEČAKA
IVANA I MILOŠ SU POSTALI RODITELJI MALENOG DEČAKAfoto: Instagram / ivanamalic

 

- Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Biković, a čestitke su se nizale sa svih strana.

 

Bonus video:

Srpska manekenka o porodičnom životu

 

makonda-tracker