neočekivano

Miloš Biković i Ivana Malić se VENČALI U TAJNOSTI? Kolega Rus oduševljen srpskim glumcem i njegovom izabranicom

0

Miloš Biković je postao tata, ali to je samo deo lepih vesti koje stižu iz njegove porodice 

MILOŠ I IVANA SE VENČALI U TAJNOSTI
MILOŠ I IVANA SE VENČALI U TAJNOSTI foto: Foto: Instagram

Glumac Miloš Biković nedavno je sa svojom verenicom Ivanom Malić otišao u Rusiju, gde su proveli nekoliko dana. Iako je manekenka bila u poodmakloj trudnoći usudila se da pređe toliki put.

 

Njih dvoje su tamo proveli nekoliko prelepih dana, nakon čega su se vratili u Beograd, gde je Ivana donela na svet dečaka, a ime koje će beba nositi još uvek nije poznato.

 

Ipak, tu nije kraj lepim vestima koje pristižu iz porodice našeg poznatog glumca.

 

Kako su preneli ruski mediji, Miloš i Ivana jedno drugom rekli sudbonosno da, pa je Ivana sada i zvanično njegova supruga.

 

Ovu vest za medije je otkrio Milošev kolega, Rus, glumac,  Ivan Oklobustin.

 

- On je oženjen sada, hvala Bogu. Ima divnu ženu - rekao je Oklobustin i dodao:

 

- Miloš je veliki profesionalac i razume suštinu ruske kulture. Naš govor nije uvek lak za stranca, jezik je veoma kompleksan.

 

IVANA I MILOŠ SU SE TAJNO VENČALI PRE NEKOLIKO NEDELJE
IVANA I MILOŠ SU SE TAJNO VENČALI PRE NEKOLIKO NEDELJE foto: Damir Dervišagić

 

Budući da je intervju ovog glumca objavljen krajem decembra nagađa se da su se Miloš i Ivana venčali početkom meseca ili možda i neku nedelju ranije. 

 

Miloš nije o svom privatnom životu želeo da priča u javnosti, pa ne čudi što je uspeo da ovu tajnu čuva ovoliko dugo. Sada je, ako su tačne tvrdnje iznete u ruskim medijima, Ivana gospođa Biković, a sigurni smo da je ovo bio jedan od najlepših trenutaka u životu ovo dvoje mladih i zaljubljenih ljudi. 

 

Biković je veoma tradicionalan i poštuje veru i crkvu, pa mnoge nije iznenadila njegova želja da mu se dete rodi u zajednici koja je krunisana pred Bogom i zakonom. 

 

 

makonda-tracker