ljubav za ceo život

Ko je devojka s kojom je Miloš Biković zasnovao porodicu? Nije iz Srbije, obrazovana je i lepa kao san

0

Jedan od najuspešnijih domaćih glumaca juče je postao tata, a u medijima se spekuliše da se nedavno oženio u tajnosti. Ko je misteriozna životna saputnica Miloša Bikovića, pitaju se njegovi fanovi.

Miloš Biković i Ivana Malić na crvenom tepihu
Miloš Biković i Ivana Malić na crvenom tepihufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Domaći mediji javili su juče da je glumac i producent Miloš Biković postao tata, nakon što je njegova verenica Ivana Malić donela na svet njihovo prvo dete.


Glumac je dobio sina u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, tvrde mediji, a dečak je na rođenju dobio najviše ocene i porođaj je protekao u savršenom redu.


Par je dugo skrivao vest da je Ivana u drugom stanju i to smo saznali kada je već bila u poodmakloj trudnoći, a kako oni nisu skloni preteranom eksponiranju na društvenim mrežama, o izabranici šarmantnog glumca ne zna se mnogo.

Kako je rekao ruski glumac Ivan Oklobustin, Miloš Biković je "sada oženjen i ima divnu ženu", pa se spekuliše i da je par u tajnosti izgovorio sudbonosno "da", ali još uvek nisu to potvrdili.

 

Miloš Biković i Ivana Malić već neko vreme uživaju u skladnoj vezi
Miloš Biković i Ivana Malić već neko vreme uživaju u skladnoj vezifoto: Instagram / ivanamalic

Ko je Ivana Malić?


Za vezu Miloša Bikovića i Ivane Malić saznali smo 2021, a glumac tada nije komentarisao pisanje medija da je ponovo srećno zaljubljen.

 

Ipak, uskoro se pojavio na crvenom tepihu s novom devojkom, kada su Ivana i on zajedno stigli na premijeru njegovog filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", a potom smo ih viđali i na drugim važnim događajima za njegovu karijeru.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Kako se pisalo, Ivana Malić je iz Crne Gore, konkretno iz prelepog primorskog Bara, a diplomirana je pravnica.

 

Ona je navodno u srodstvu s rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem, ali za razliku od njega nije sklona eksponiranju svog privatnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Izabranica Miloša Bikovića se, ipak, odlično snašla otkako je pred očima javnosti i u svakoj prilici kada treba da se pojavi pred kamerama izgleda vrlo otmeno, pa je na crvenom tepihu lako možete pomešati s nekom glumicom ili manekenkom.

 

Miloš Biković i Ivana Malić dobili su sina
Miloš Biković i Ivana Malić dobili su sinafoto: Instagram / ivanamalic

Ona ni na društvenim mrežama ne otkriva previše o svom životu, pa smo tako do sad imali priliku da vidimo tek nekoliko fotografija iz njihovog doma i s putovanja u kojima je par uživao.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Miloš Biković se fotografiše sa fanovima

 

makonda-tracker