predivno

Otputovali su daleko od Srbije sa svoje dve ćerke: Sloboda i Vojin otkrili gde su i kako proveli praznike

0

Iako su oboje vrsni umetnici, ćerke su im najveći ponos 

foto: Instagram / slobodamicalovic
foto: Instagram / slobodamicalovic

Glumica Sloboda Mićalović i njen supruga Vojin Ćetković godinama su u skladnom braku iz kojeg imaju ćerke bliznakinje, Veru i Milu.

 

Devojčice su sada već velike, a ono što su svi primetili jeste činjenica da su njih dve uprkos tome što su bliznakinje veoma različite. 

 

I dok Mila likom poprilično podseća na slobodu, Vera je tatina devojčica. Njih dve su veoma privržene porodici, pa ne iznanađuje što su svi zajedno otišli na put za novogodišnje i božićne praznike.

 

 

Oni obično zajedno obilaze prelepa mesta po Srbiji, ali su se ovog puta odlučili za nešto drugačije. Naime, njih četvoro su otišli u Lisabon, prestonicu bogate kulture i istorije.

 

 

U njemu su proveli nekoliko zanimljivih dana obilazeći spomenike i druge zgrade od istroijske i kulturne važnosti, a osim toga uživali su i u dugim šetanjama, fotografisanju i druženju.

 

 

Iako retko govori o privatnom životu Sloboda nije odolela, a da na društvenim mrežama ne podeli delić atmosfere sa ovog prelepog putovanja. Čini se da je porodica veoma uživala i da će ovo putovanje ostati u najlepšim uspomena kojih će se svi rado sećati. 

 

 

Sloboda i Vojin su veoma pobožni, a porodicu smatraju najvažnijom stvari u svom životu. Poruke ljubavi često se mogu pročitati na profilu lepe Slobode, a Vojin je nedavno otkrio i kako on, kada se osami, provodi jutra u njihovom stanu u Beogradu

 

Bonus video:

Iskrena ispovest Slobode Mićalović 

 

 

makonda-tracker