ma, savršene

Sloboda Mićalović i Nataša Ninković odmerile modne snage: Kume izašle u provod, pa sve OPČINILE ELEGANCIJOM

1

Savršen izbor za sve prilike i jednostavan recept da uvek i svuda izgledate fantastično 

SLOBODA MIĆALOVIĆ I NATAŠA NINKOVIĆ ODMERILE MODNE  SNAGE
SLOBODA MIĆALOVIĆ I NATAŠA NINKOVIĆ ODMERILE MODNE SNAGE foto: Instagram/printscreen

Glumice Sloboda Mićalović i Nataša Ninković često su u centru pažnje medija zbog svojih impozantno odigranih uloga, ali i privatnog života, druženja, pa i stajlinga. 

 

Često se može čuti da se Sloboda i Nataša veoma dobro slažu, a kako i ne bi kad su jedna drugoj kume. Svaki slobodan trenutak one se trude da provedu zajedno, a jednu takvu priliku iskoristile su kako bi izašle u provod. 

 

Sloboda nije odolela, a da njihovu zajedničku fotografiju ne podeli na društvenim mrežama, pa smo tako imali priliku da vidimo da su kume odmerile modne snage. 

 

 

Obe obučene veoma jednostavno, a ipak tako prefinjeno blistale su u pretežno crnim odevnim komadima, a ono što je mnogima privuklo pažnju bili su crni blejzeri koje su obe nosile.

 

I dok je Sloboda i ispod blejzera bila u crnom, Nataša je ponela šarenu haljinu sa dubokim dekolteom koji je sve opčinio. Bilo kako bilo, njih dve su bile te večeri odlično raspoložene što se moglo videti i po njihovom velikom osmehu na licu. 

 

 

Crni blejzer je godinama apsolutni hit na modnim scenama, jer se može nostiti u gotovo svim prilikama. Bilo da idete na poslovni sastanak ili na posao, on je komad s kojim sigurno nećete pogrešiti.

 

Sako se odlično može kombinovati i uz farmerke, a samo od vaše mašte zavisi kakvu dimenziju će on celoj kombinaciji dati. 
 

Samo jedan mali detalj crni sako će učiniti savršenim i celoj kombinaciji će dati dozu prefinjenosti, zato se ne ustručavajte da isprobate razne kombinacije i uz nejga kombinujete marame, broševe, interesantne dugimića i tome slično. 

 

Bonus video:

 

Frizura koja skida 10 godina s lica 

 

makonda-tracker