OSTAVILI SU TO IZA SEBE

Danas ljubi njenu KOLEGINICU: Znate li s kojim poznatim Srbinom je Sloboda Mićalović bila pre Vojina Ćetkovića?

0

Pre našeg poznatog glumca Sloboda je bila u vezi sa mužem Milene Vasić 

SLOBODA MIĆALOVIĆ JE DAVNO BILA U VEZI SA JUGOM RADIVOJEVIĆEM
SLOBODA MIĆALOVIĆ JE DAVNO BILA U VEZI SA JUGOM RADIVOJEVIĆEM foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Glumica Sloboda Mićalović i njen muž Vojin Ćetković već 17 godina uživaju u skladnom braku, a svoju privatnost čuvaju daleko od znatiželjnih medija i novinara.

 

Iako su oboje veoma poznati trude se da ne govore mnogo o šrivatnom životu, ali se ipak neke zanimljive stvari o njima znaju.

 

Jedna od njih je i ta da je Sloboda pre mnogo godina, pre nego što je počela vezu sa sadašnjim mužem, bila u vezi sa Jugom Radivojevićem, koji je danas u skladnom braku sa Milenom Vasić.

 

I sam reditelj je potvrdio ovo u jednom intervjuu i istakao da i danas gaji ogromno poštovanje prema Slobodi.

 

— Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima — istakao je on.

 

 

-—  Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio — kazao je Jug.

 


Zanimljivo, pre nego što je bio u vezi sa Slobodom, Jug je ljubio njenu koleginicu Milenu Vasić, s kojom je potom raskinuo, da bi se mnogo godina kasnije ponovo zaljubili i venčali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Espreso. rs (@espreso.rs)

 

Ipak, Jug je priznao jednom i da mu priče o njih dvoje ne gode mnogo.

 

—  Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje — kazao je Radivojević.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Glumica otkrila svoj najveći porok 

 

 

makonda-tracker