uvek očaravajuća

Godine prolaze, a ona – IDENTIČNA kao u "Zoni Zamfirovoj"! Ovako se neguje Boba Mićalović, žena za koju je vreme stalo

0

Sloboda Mićalović očarala nas je 2002. godine kao izmećarka Vaska u čuvenom filmu Zdravka Šotre, a danas, 21 godinu kasnije, ona izgleda isto kao tih dana. Za sve je zaslužna temeljna nega i pažnja koju glumica pridaje radu na sebi.

Sloboda Mićalović u avgustu je proslavila 42. rođendan
Sloboda Mićalović u avgustu je proslavila 42. rođendanfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Sloboda Boba Mićalović jedna je od omiljenih žena s naše javne scene, a publika je obožava kako zbog talenta, harizme i manira, tako i zbog lepote kojom se rano u karijeri izdvojila.


Zvezda nekih od najuspešnijih pozorišnih, filmskih i TV projekata protekle dve decenije je, uz to, ponosna mama devojčica Mile i Vere, koje je dobila s kolegom i suprugom Vojinom Ćetkovićem, a ona uspešno balansira obaveze i u svakoj prilici izgleda sveže.


Da bi bila zadovoljna svojim izgledom, Sloboda, priznaje, ulaže trud, i to u vidu temeljne i pažljive nege.

Sloboda Mićalović brine o svom izgledu


Koliko god da sam umorna ili koliko god da se kasno vratim s posla, nikada ne preskačem čišćenje lica. Moje lice je moj alat, za mene nije samo važno da privatno izgledam negovano, što inače volim, već mi je to potrebno i zbog posla – naglasila je glumica pre nekoliko godina za magazin Gloria.

Ona ističe da se ne odvaja od svog kofera s proizvodima za negu na putovanjima


Uvek sa sobom nosim mali kofer sa kozmetikom koji je ponekada teži od onog sa garderobom. Jer nega lica se vidi i za 20 i 30 godina. Ne ide mi u prilog da se cementiram jakom šminkom – ističe Sloboda Mićalović.


Ona naglašava da je rad na sebi – ne samo fizički – izuzetno važan za svaku ženu, a nega kože lica je podrazumevani deo toga.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar... Sve to dođe na red, pa i lepota lica – kaže Boba Mićalović.


Hidratacija – ključ mladolikog izgleda


Poznato je da je adekvatan unos vode još jedan od preduslova zdrave, blistave i elastične kože koja je dobro hidrirana, pa glumica vodi računa i o tome.


Uz redovan i kvalitetan san i zdravu ishranu, ona posvećuje mnogo pažnje i hidrataciji.

– Kada snimam, ustajem u šest, sedam sati, a kada nema snimanja odspavam i do osam, devet sati. Uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve – objasnila je ona.

 

BONUS VIDEO

Najbolje rumenilo za glowy finish

 

 

makonda-tracker