niko mu više ne treba

Kad mu dosade snimanja i ljudi ovako provodi vreme: Vojin Ćetković podelio deo INTIMNE ATMOSFERE iz doma u Beogradu

2

Idilična atmosfera iz doma glumačkog para mnoge je oduševila 

ATMOSFERA IZ DOMA ĆETKOVIĆA
ATMOSFERA IZ DOMA ĆETKOVIĆA foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Glumac Vojin Ćetković i njegova supruga Sloboda Mićalović godinama žive u skladnom braku i trude se da svaki slobodan trenutak vremena provedu jedno s drugim.

 

Iako imaju stan u Beogradu, Vojin i Sloboda su svoje malo parče raja napravili i u Čortanovcima, gde tokom letnjih dana često odlaze kako bi uživali u prirodi i odmoru daleko od očiju javnosti.

 

Tamo imaju sve što im je potrebno za sreću, a pogled koji se sa njihove vikendice pruža na Dunav je nešto zbog čega je njohova kuća neprocenjiva.

 

 

Vojin nije neko ko često sa javnošću deli fotografije iz privatnog života, a naoročito one koje su pomalo intimne i koje pokazuju neke njegove navike. Ipak, čini se da je pre nekoliko dana odlučio da uradi upravo to.

 

On je objavio fotografiju sa njihovim kućnim ljubimcem otkrivši tako kakva atmosfera vlada u njihovom domu u Beogradu.

 

- Kafica, samo ćutimo - stajalo je u opisu fotografije.

 

 

Ovim je Vojin otkrioa da uživa u jutrima kada ima priliku da popije kafu u svom domu, a društvo mu pravi pas, koji baš kao član porodice ima svoje mesto pored glumca.

 

Ova fotografija izazvala je opšte oduševljenje javnosti budući da su i Sloboda i Vojin veoma stidljivi kada je prikazivanje detalja iz njihovog privatnog života u pitanju. 

 

Bonus video:

 

Kako kafa utiče na organizam?

 

makonda-tracker