slatko!

Kako Marija Šerifović zove svoju bebu? Dala mu je simpatičan nadimak, a mnoge će i oduševiti

1

Pevačica Marija Šerifović nedavno je dobila bebu, a sada redovno otkriva čari majčinstva na društvenim mrežama.

Marija Šerifović sa bebom Mariom
Marija Šerifović sa bebom Mariomfoto: Instagram / serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznenadila svoju porodicu, prijatelje i mnogobrojne fanove objavom da je u njen život stigao sin, dečak kog je nazvala Mario, što je krila sve dok se nije rodio.

 

Marija je uz pomoć surogat majke u Los Anđelesu dobila sina, a nije krila ni to da su se nedugo potom vratili zajedno u Srbiju, odakle je objavila fotografiju sobe svog mališana.

 

Mariji u odgajanju malog Marija pomaže njena mama Verica, a pevačica ne krije da se s mamom na simpatičan način sporečka oko toga ko će čuvati bebicu.

 

1 / 6 Foto: Instagram / serifovic

 

Mario sada živi sa mamom u stanu u Beogradu na vodi, gde zajedno uživaju u danima njegovog odrastanja, a dok Marija krije njegovo lice, na platformi Jutjub objavila je vlog u kome možemo videti i kako tepa svom sinu.

 

 

Naime, ona ga zove Super Mario, baš kako se zove lik iz istoimene igrice.

 

Nedavno se Marija svima zahvalila na porukama podrške i nežnim rečima.

 

– Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram – istakla je pevačica.


A onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak, želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete – rekla je ona, dok je mali Mario gukao u pozadini.

 

Bonus video

Marija Šerifović se prvi put obratila kako je postala majka

 

makonda-tracker