Prijanka čopra o surogat majčinstvu

"Imala sam medicinske komplikacije": Put najlepše žene sveta do majčinstva nije bio NIMALO LAK

0

Poznata indijska glumica podelila svoju priču o izazovima koje nosi nova životna uloga.

Prijanka Čopra i Nik Džonas dobili su dete uz pomoć surogat majke
Prijanka Čopra i Nik Džonas dobili su dete uz pomoć surogat majkefoto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ovih dana zadesila nas je emotivna priča o tome kako je Marija Šerifović postala mama. Jedina srpska evrovizijska pobednica nikada nije krila da joj je velika želja da dobije dete, a sada je podelila da je njen sin Mario na svet stigao u Los Anđelesu, uz pomoć surogat majke. 

 

Surogat majčinstvo podrazumeva odnos, koji uključuje vantelesnu oplodnju, u kojoj jedna žena iznosi trudnoću za osobu ili par koji potom usvaja dete.

 

Cena ove procedure iznosi između 110.000 i 170.000 dolara.

 

U Srbiji je ovo još uvek kontraverzna tema, međutim, u Americi je sasvim uobičajena praksa pa se tako mnoge poznate ličnosti odlučuju na ovaj poduhvat. Neke od njih su Kim Kardašijan, Sara Džesika Parker, Nikol Kidman, Džimi Felon...

 

Iako su razlozi za ovu proceduru različiti, neretko se dešava da poznate ličnosti zbog svoje karijere ili izgleda ne žele same da prođu kroz proces trudnoće pa su spremne da plate da to za njih uradi neko drugi. 

 

 

Međutim, indijska glumica Prijanka Čopra i poznati pevač Nik Džonas kažu da su njihovi razlozi malo drugačiji. Uprkos osudama na koje su naišli ovaj par kaže kako nije imao drugog izbora

 

- Imala sam medicinske komplikacije - glumica je dodala: Ovo je bio neophodan korak i zahvalan sam što sam bila u poziciji da to uradim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Otkako su dočekali svoju ćerku Malti, koja je rođena prerano sa šest meseci i morala je da provede tri meseca u intenzivnoj nezi, Prijanka i Nik su svoj porodični život držali dalje od očiju javnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mama podelila super trik - kako naterati decu da počiste za sobom

 

 

 

 

makonda-tracker