baka kao baka

"Ovo je najstresniji trenutak u mom životu": Marija Šerifović otkrila PIKANTERIJE o Verici tokom puta sa unukom u Srbiju

0

Pevačica je jedva čekala da dođe kući sa Mariom, ali nije sve na tom putu išlo glatko

MARIJA ŠERIFOVIĆ O PUTU IZ AMERIKE SA SINOM
MARIJA ŠERIFOVIĆ O PUTU IZ AMERIKE SA SINOM foto: Instagram / serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznenadila srpsku javnost nakon što je objavila da je postala mama dečaka, kojem je dala ime Mario. Ona je svoj najveći san ostvarila uz pomoć surogat majke, a sve se odigralo u Americi.

Nakon ove prelepe vesti stizale su brojne poruke podrške i čestitke koje su Mariji pokazale da je ljubav nešto najbolje što pokreće ceo svet i da nije pogrešila što se usudila na ovaj korak.

Marija je potom objasnila da će uskoro doću u Srbiju, gde ih čeka i njen otac, koji je za unuka spremio poseban poklon.

I održala je datu reč. Marija i njen sin su juče sleteli na beogradski aerodrom odakle su otišli pravu u njen stan koji je bio spreman za malenog Maria.

Marija je podelila sa pratiocima detalje puta, trenutak kada su putovali avionom, ali i sletanje i dolazak na granicu, koji je opisala kao "najstresniji trenutak u njenom životu".

- Danas je 21. decembar i ja zajedno sa Super Mariom kreće za Beograd. Nikada nisam spavala ovih dvadesetak dana. U stravičnom sam stresu zbog ovog puta. Gospodin Mario prvi put putuje i ja prvi put putujem pod stresom. On je od kuće, do malopre spavao, i bravo, care. Sada je krkao malo mleka. Nadamo se da će sve i nadalje biti kako treba - rekla je ona na početku.

MARIJA STIGLA U BEOGRAD SA MARIOM
MARIJA STIGLA U BEOGRAD SA MARIOM foto: Instagram / serifovic

Ona je priznala da joj je veoma stresno što putuje prvi put sa bebom, ali njena majka Verica je sve vreme bila uz njih i pomagala joj oko deteta.

- Za sad smo lagano, iako tvrdim da je ovo najstresniji dan u mom životu. Baba i ja smo se dogovorile, prvo jede baba, a posle ću da jedem ja. Moraš sad da mi daš dete dok ja jedem.

Verica je sve vreme tepala unuku, te nije želela da ga preda Mariji.

MARIJA O PUTU SA SINOM PRILAČA I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
MARIJA O PUTU SA SINOM PRILAČA I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA foto: Instagram / serifovic

- Ne, ja tebi njega ne dajem. Mogu da ga držim i da jedem, ženo. Ostavi me na miru. Vidiš kako mu je lepo. Pile bajkino. Nemoj majko da me diraš, molim te - pričala mu je.

- Ja nisam spavala ni jedan jedini minut. Junior je spavao, jeo je do sada tri puta. Trenutno je baba na snazi. Uglavnom, jedno lagano putovanje. Tako da, sine, hvala - ispričala je Marija.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Trik stjuardese za kupovinu jeftinijih avionskih karti

makonda-tracker