prava igra sudbine je tako htela

Zavoleli smo ga u drugoj ulozi: Ovaj glumac je trebalo da odigra Luku Kanačkog u "Igri sudbine" umesto Stevana Pialea

0

Mada danas ne bismo mogli da ga zamislimo u drugoj ulozi, Stevan Piale nije bio prvi izbor za Luku Kanačkog.

Stevan Piale proslavio se ulogom Luke u 'Igri sudbine'
Stevan Piale proslavio se ulogom Luke u "Igri sudbine"foto: Marija Mladjen/ATAImages

Serija "Igra sudbine"  za kratko vreme je postala jedna od najpopularnijih srpskih sapunica i osvojila srca publike. Tokom snimanja serije, dešavale su se mnoge promene i napuštanja serije, a ekipi su se priključivala brojna poznata imena.

 

Glumac koji je od samog početka bio deo "Igre sudbine" i tom serijom stekao veliku popularnost i simpatije jeste Stevan Piale, koji se proslavio ulogom Luke Kanačkog i od samog početka je bio u glavnoj postavi glumaca.

 

Čini se da sada ne bismo mogli da zamislimo nikoga drugog da tumači lik Luke, ali malo ko zna da je potpuno drugi glumac bio pozvan da igra ovu ulogu.

 

Zapravo, u pitanju je bio takođe poznati glumac iz serije, Ammar Mešić, koji je jednom prilikom govorio o kastingu za "Igru sudbine".

 

– Sećam se da sam na kastingu za “Igru sudbine” imao tremu, ali sada mi se čini da je sve to bilo bespotrebno. Bio sam pozvan za ulogu Luke Kanačkog, koju u seriji tumači kolega Stevan Piale, dok je on trebalo da proba ulogu Strahinje i Matije– ispričao je jednom prilikom Amar.

 

Ammar Mešić prvo je bio na kastingu za ulogu Luke
Ammar Mešić prvo je bio na kastingu za ulogu Lukefoto: Nemanja Nikolić

Međutim, kako je i tada rekao, sadašnja podela je ipak najbolja.

 

Inače, glumac Ammar Mešić je rođen u Prijepolju 1991. Studije glume završio je na Akademiji savremenih umetnosti u Nišu 2012. godine u klasi profesora i glumca Irfana Mensura. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumac Stevan Piale o iznenađenju koje mu je supruga Una pripremila za rođendan

 

makonda-tracker