uvek zajedno

Poruka je jasna – "UVEK S NAJBOLJIMA!" Danica Ristovski zagrljena s njenom najdražom osobom među glumcima

0

Šarmantna glumica nema društvene mreže i ne priča o svom privatnom životu, a sada je na Instagramu osvanula fotografija koja svedoči o njenom od najvažnijih prijateljsko-poslovnih odnosa u njenom životu

Danica Ristovski razvela se od lazara ristovskog posle 42 godine braka
Danica Ristovski razvela se od lazara ristovskog posle 42 godine brakafoto: Dragana Udovičić

Popularna glumica Danica Ristovski iza sebe ima višedecenijsku uspešnu karijeru, a pre svega je još od završetka studija bila vezana za pozorište i povremeno se pojavljivala u filmovima i serijama.


Pre nekoliko godina se to promenilo, pa je glumica zaigrala u jednoj od glavnih uloga u seriji "Igra sudbine", i to u društvu jedne od svojih najboljih prijateljica.


Na poziv Milice Milše i njenog supruga Žarka Jokanovića, Danica je prihvatila ulogu Lile, tetke Miličinog lika Ade, a njihova saradnja ispred kamere nastavila se i nakon što je poznati bračni par napustio ovaj projekat.

 

S prelaskom Milice i Žarka na TV Pink, za koji snimaju seriju "Zakopane tajne", Danica je bila jedna od prvih glumaca koji su im se pridružili, pa se tako lep prijateljsko-poslovni odnos nastavio.


Milica je sada na Instagramu podelila jedan simpatičan trenutak sa seta, kada su se Danica i ona zagrlile sjajno raspoložene i pozirale iza kamere.


Uvek s najboljima, moj Dančić – poručila je Milša u opisu fotografije.

 


Milica i Danica su, inače, godinama veoma bliske, a protekle dve godine su zajedno letovale u Egiptu i, sudeći po fotografijama i snimcima, fenomenalno se provele.


Veselo! S Danom je uvek tako! – istakla je Milica Milša prošle godine.

 

BONUS VIDEO

Utisci Danice Ristovski sa snimanja

 

makonda-tracker