i ona je rekla "zbogom"

Osipanje ekipe se nastavlja: Glavna glumica posle četiri godine napušta "Igru sudbine"

0

Posle brojnih kolega, i ona je odlučila da više beće biti deo ove serije. 

Olja Lević sa Anđelkom Tomašević na Sajmu venčanica
Olja Lević sa Anđelkom Tomašević na Sajmu venčanica foto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Olja Lević, koja igra jednu od vodećih uloga u Igri sudbine, otkrila je da više neće bti deo ekipe ove serije. 

 

No, ona je saopštila da neće napustiti ovaj projekat odmah, već će ostati još oko mesec dana.

 

To je, kako kaže Olja, za koju se šuškalo da je sa jednim poznatim pevačem. da bi se lik Mile koji ona tumači, na pravi način oprostio od gledalaca. 

 

- Dragi prijatelji, posebno vi koji ste svako veče bili uz nas i sa nestrpljenjem nas iščekivali, moram da vas obavestim... Smatram da je došlo vreme da se pozabavim sa mojom Milom i putovanjem zvanim "Igra sudbine". Na ovom četvorogodišnjem putu sam mnogo toga naučila, sazrela i trudila se da vam na što lepši način približim Milu. Bilo je mnogo lepih trenutaka, emocija i druženja koja će mi ostati urezana u pamćenje za ceo život - napisal je Olja na svom Inastagram profilu.

 

Olja je na svom Instagram nalogu napisala saopštenje u kome otkrila da napušta seriju
Olja je na svom Instagram nalogu napisala saopštenje u kome otkrila da napušta seriju foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je istakla da želi da oseća zahvalnost prema kolegama i preostalom delu ekipa sa kojim je sarađivala na Igri sudbine, ali da je došlo vreme da kaže "zbogom" ovoj seriji. 

 

- Ovim putem želela bih da se zahvalim svima koji su radili na ovom projektu. Kolegama ispred kamera na predivnoj energiji, kao i svim divnim ljudima koje niste videli, a koji su veoma doprineli sjajnoj atmosferi na snimanju. Veliko hvala na ukazanoj prilici i poverenju! U dogovoru sa produkcijom, snimaću još nekih mesec dana, kako bi lik Mile zaokružio svoje učešće u seriji na način koji zaslužuje. Srećno svima koji nastavljaju snimanje - napisala je Olja.

 

Obaveštenje koje je Olja Lević objavila na Instagramu
Obaveštenje koje je Olja Lević objavila na Instagramu foto: Olja Lević Instagram

Iz reči koje je napisala da se zaklljučiti da je ostala u dobrim odnosima sa ekipom serije, a naglasila da će pamtiti dosta lepih momenata.

 

- Sa prijateljima sa ovog putovanja nastavljam druženje, a mi se vidimo u nekim narednim projektima. Hvala svima koji su bili i koji jesu srce ove serije, zauvek će ostati lepi trenuci koje smo proživeli zajedno - napisala je Levićeva.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

makonda-tracker