(ne)očekivano?

Pozvani na praznike u Engleskoj, pa — otišli na DRUGI KRAJ SVETA! TAJNO putovanje Harija i Megan kao odgovor Čarlsu

0

Nakon što ih je, navodno, kralj pozvao da za Božić dođu u Sandringem, Megan i Hari su postupili (ne)očekivano.

Megan i Hari u tajnosti su otputovali na Kostariku
Megan i Hari u tajnosti su otputovali na Kostarikufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl navodno su proveli nedelju dana na tajnom odmoru sa svoje dvoje dece, Arčijem i Lilibet, pre božićnih praznika. Kako se može videti na CRHoy.com, četvoročlana porodica za svoje putovanje birala je Kostariku, gde su boravili od 14. do 20. decembra.

 

Lokalni mediji objavili su fotografije Saseksovih u kolicima za golf, gde su bili Megan i Hari sa dvogodišnjom Lilibet Dajanom, a četvorogodišnji Arči, koji je imao interesantne i neobične želje za božićni poklon, ne vidi se na fotografijama. 

 

Porodica je izgledala srećno i opušteno, a devojčica je sedela na tatinom krilu dok su se vozili.

 

1 / 6 Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

 

Zanimljivo je da se porodica odlučila za put do Kostarike u momenntima kada kralj Čarls III navodno želi da im se Hari i Megan sa decom priključe tokom božićnih praznika.

 

Porodica Vindzor će praznike provesti u Norfolku, tačnije, u Sandringemu, gde će, pored kralja, tu bili i princ od Velsa, Vilijam, s porodicom, ali i deca kraljice Kamile, i to po prvi put za praznike. Ostaje da se vidi da li će Hari odgovoriti na poziv i doći posle Božića u Sandringem.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

makonda-tracker