neobična u svakom pogledu

Nakon 21 godine braka RODITELJI su joj se RAZVELI, dobila je dete preko SUROGAT MAJKE: Životna priča Marije Šerifović

1

Lepe vesti stigle su juče iz Amerike, iz doma Marije Šerifović i od tada se o njoj neprestano govori u domaćim medijima 

ŽIVOTNA PRIČA MARIJE ŠERIFOVIĆ
ŽIVOTNA PRIČA MARIJE ŠERIFOVIĆ foto: Nemanja Nikolić

Naša popularna pevačica Marija Šerifović ostvarila se u ulozi roditelja nedavno, kada joj je na svet surogat majka donela dečaka. Ona je tu srećnu vest podelila na društvenim mrežama, objavivši preslatku fotografiju na kojoj se vidi da za ruku drži malenog dečaka. 

 

Istog trenutka svi mediji preneli su ovu lepu vest, a mišljenje javnosti je bilo podeljeno. Ipak, ono što je najvažnije jeste da je ona ostavarila svoju najveću želju, da postane mama

 

O Mariji se često pisalo u medijima i nije nepoznato da su joj i roditelji često bili u centru pažnje medija. S jedne strane, tu je bila njena majka Verica Šerifović, koja se proslavila zbog svog savršenog glasa, a ni Marijin otac nije bio anonimna ličnost.

 

 

Naime, Marija ima zanimljivu i vrlo burnu životnu priču, koja je mnogo puta ispričana, ali uvek ima poneki detalj da se doda koji o njoj otkriva nešto više. 

 

Marijina majka, Verica Šerifović bila je u braku sa bubnjarom Rajkom Šerifovićem, a njih dvoje su nakon dve godine bračnog života dobili ćerku.  Venčali su se 1982. godine, a njihova ljubav trajala je do 2003. kada su odlučili da svako krene svojim putem. 

 

Kako su pisali domaći mediji, Verica bivšeg muža izbacila iz kuće u Kragujevcu u kojoj su živeli i od tada su retko kada bili u kontaktu. Marija je kada je već odrasla zanemarili činjenicu da je njen otac ponekad znao da bude prek i da čak izgovori i neke "teške" reči o svojoj porodici, sve mu oprostila i pomogla kada mu je bilo najteže.

 

MARIJA IMA VEOMA ZANIMLJIVU ŽIVOTNU PRIČU
MARIJA IMA VEOMA ZANIMLJIVU ŽIVOTNU PRIČU foto: Petar Aleksić

 

Rajko se razboleo, zbog čega mu je amputiran prst na nozi, a Marija mu je obezbedila boravak u domu, plaćala oporavak i brinula se da ima sve što mu je potrebno. 

 

Osim Marije o Rajku brine i njegov sin, pevač Danijel Pavlović, kojeg je muzičar dobio u vanbračnoj zajednici sa izvesnom frizerkom Lidijom Pavlović. Danijel je postao poznat javnosti kao učesnik rijaliti programa, ali i po učešću u takmičenju „Operacija trijumf“.

 

- Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju, bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška - ispričala je Marija ranije za Kurir i dodala da joj njihov razvod nije teško pao:

 

MARIJA IMA I POLUBRATA DANIJELA S KOJIM ZAJEDNO BRINE O OCU
MARIJA IMA I POLUBRATA DANIJELA S KOJIM ZAJEDNO BRINE O OCU foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

 

- Nije taj momenat uticao na mene ili me zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade šta hoće. Trebalo je to da urade još davnih dana, nego da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju decu. Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj.

 

Marija je uprkos svim nedaćama koje su je pratile kroz život dobro znala šta je to što želi. Mukotrpnim radom i trudom uspela je da izgradi karijeru na kojoj joj mogu pozavideti mnoge kolege. 

 

MARIJA IMA ODLIČAN ODNOS SA POLUBRATOM
MARIJA IMA ODLIČAN ODNOS SA POLUBRATOM foto: Dragan Kadić

 

Nizom uspešnih albuma i anđeoskim glasom Marija se pozicionirala među najbolje pevače koje Srbija danas ima. Iako se često spekulisalo o njenom seksualnom opredeljenju, Marija o tome nikada nije mnogo želela da govori. 

 

U više navrata je pričala da želi da postane majka, ali joj to nije polazilo za rukom. Otišla je daleko od Srbije i ostvarila svoju najveću želju, postala je mama. Čini se da je ovo jedno novo poglavlje u životu naše Marije i da će od sada svet posmatrati potpuno drugačiji očima - očima jedne majke. 

 

Bonus video:

Ispovest Nedeljka  Bilkića 

 

makonda-tracker