pomaže mu da preživi

Varao je Vericu, dobio vanbračnog sina, pa završio na ulici: Znate li koji poznati muzičar je otac Marije Šerifović?

0

Uprkos činjenici da nije lepo govorio o njoj, danas mu pomaže da pristojno živi 

foto: Instagram / marijaserifovic
foto: Instagram / marijaserifovic

Pevačica Verica Šerifović nakon dve godine braka sa bubnjarom Rajkom Šerifovićem dobila je ćerku Mariju, koja je danas jedna od najvećih regionalnih zvezda.

 

Oni su bili u braku od 1982. godine, pa sve do 2003. godine kada su odlučili da na svoj brak stave tačku.

 

Tada je u medijima moglo da se pročita da ga je Verica, kako je on tvrdio, izbacila iz kuće u kojoj su do tada živeli u Kragujevcu. Otac Marije Šerifović tada je bio ogoročen ne samo na Vericu, već je loše pričao o svojoj ćerki.

 

 

Ipak, ubrzo su se stvari promenile, Marija ga je pozvala, kako su mediji pisali, seli su da popričaju i donekle su uspeli da reše razmirice.

 

Marija se Rajku našla kada je bio veoma lošeg zdravstvenog stanja, morao je da bude operisan, nakon čega je jedno vreme bio u domu, a Marija je izmirila sve troškove koji su nastali tom prilikom.

 

Verica i Rajko su dobili ćerku Mariju, koja o njima i danas brine
Verica i Rajko su dobili ćerku Mariju, koja o njima i danas brine foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

 

O njemu se osim Marije, brine i vanbračni sin, Danijel Pavlović, kojeg je dobio iz veze sa izvesnom frizerkom Lidijom Pavlović.  Danijel je široj javnosti postao poznat nakon što se takmičio u jednom rijaliti programu.

 

Dugo se spekulisalo kako Marija i Danijel nisu u dobrim odnosima te kako su se između njih javile izvesne turbulencije, međutim sve nesuglasice su prevazišli, te se danas odlično slažu, a pevač je u više navrata isticao kako mu je Marija velika podrška.

 

Danijel i Marije se odlično slažu
Danijel i Marije se odlično slažu foto: Dragan Kadić

 

Mnogima omiljena pevačica jednom prilikom je izjavila da roditelje ne možemo da biramo, ali da svoje ne bi menjala jer su je učinili onakvom kakva danas jeste.

 

Marija je godinama gradila blistavu muzičku karijeru, a danas slovi za jednu od najvećih zvezda na Balkanu. Ona je nedvano objavila jednu staru fotografiju s majkom Vericom i svi su bili oduševljeni.

 

 

Ne samo što su na njoj majka i ćerka pre dvadesetak godina, već što je Marija u kupaćem kostimu. Godine su prošle, a njih dve su i dalje jedan drugoj ostale najveći oslonac i podrška koja nikad ne jenjava.

 

Kako je Marija Šerifović proslavila jedan od svojih rođendana pogledajte u videu koji sledi:

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker