novo lice

Svi ga pitaju KO JE ONA I GDE MU JE ŽENA: Bali beg preplavio Instagram fotografijama lepotice od koje se ne odvaja

0

Na profilu popularnog glumca već neko vreme nema njegove supruge, ali zato često viđamo fotografije misteriozne devojke

Burak Ozčivit (Bali-beg iz serije 'Sulejman Veličanstveni') na snimanju u Egiptu
Burak Ozčivit (Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni") na snimanju u Egiptufoto: burakozcivit/Instagram

Turski glumac Burak Ozčivit, najpoznatiji domaćoj publici po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", važi za jednog od najatraktivnijih u ovoj zemlji, a njegov ljubavni život tema je u javnosti još otkako se pojavio na sceni.


Na žalost miliona obožavateljki, glumac je od 2017. godine u skladnom braku s koleginicom Fahrije Evdžen, s kojom ima sinove Kerema i Karana, a trudi se da ne eksponira svoj privatni život.


Zbog toga je često na meti tračeva i povezuju ga s poznatim lepoticama, a u poslednje vreme često je delio fotografije s jednom, što je podstaklo fanove da se zabrinu za njegov brak.

Burak je u više navrata objavljivao na Instagramu fotografije s mladom lepoticom azijskog porekla, a na njima ih vidimo kako šetaju, izlaze s aerodroma, opuštaju se zagrljeni...

I pored svih tih fotografija ponavljaju se ista pitanja njenih pratilaca – gde je njegova supruga Fahrije, zašto već neko vreme nema njenih fotografija na njegovom profilu i, najčešće, ko je misteriozna lepotica u njegovom zagrljaju.

Burak nije odgovarao na ova pitanja, ali mnogima je promaklo da su sve fotografije zapravo promotivni materijal za novu kolekciju odeće koju je glumac dizajnirao u saradnji s brendom Altınyıldız Classics.

Stoga je najverovatnije u pitanju mlada i perspektivna manekenka još uvek nedovoljno poznata turskoj javnosti, ali Burak je nije označavao na fotografijama, pa njeno ime još uvek nije isplivalo.

Glumac je, inače, s modnom kućom Altınyıldız Classics predstavio kolekciju zimske odeće za jesen i zimu 2023/24 koja kombinuje klasične boje, dezene i siluete, a inspirisana je prirodom i tehnologijom, navodi se na sajtu ovog brenda.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker