prevara!

Podelila fotografiju s Bali-begom, pa on dokazao da je sve LAŽ! Poznata lepotica pokušala da UNIŠTI BRAK turskom glumcu

0

Nakon što je zvezda Instagrama pokušala da podstakne trač da je u vezi s njim, glumac Burak Ozčivit morao je da se pravda

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen u braku su od 2017. godine
Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen u braku su od 2017. godinefoto: burakozcivit, Instagram

Turski glumac Burak Ozčivit, najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", godinama je u skladnom braku i nedavno je dobio drugo dete.


Zgodni Turčin je od 2017. oženjen glumicom Fahrije Evdžen, s kojom ima sinove Karana (4) i Kerema (7 meseci), a par važi za vrlo skladan.


Povremeno mediji pišu o trzavicama u njihovom braku, navodno zbog lošeg odnosa koji Fahrije ima s Burakovom majkom, a šuškalo se da je tokom glumičine druge trudnoće situacija eskalirala tako da je posle jedne svađe napustila njihov dom.

 

Ipak, par sve negira i uživa u svom mirnom porodičnom životu, a sada su se pojavile nove tvrdnje o nevoljama u raju.


Naime, internet zvezda Anđelina Mišel, koju na Instagramu prati više od milion ljudi, objavila je na svom profilu trenutak iz video-poziva koji je navodno imala s Burakom Ozčivitom.

 

bali beg u razgovoru s influenserkom?
bali beg u razgovoru s influenserkom?foto: @angelin_a_michelle/Instagram

Oni su nasmejani tokom razgovora, a Anđelina je zagonetno napisala "Volim Tursku", što je pokrenulo glasine da postoji nešto između glumca i nje.

 

Međutim, Ozčivit se potom oglasio i podelio originalnu fotografiju, na kom se vidi da je on pričao sa potpuno drugom ženom, što znači da je influenserka pokušala da se našali ili mu, eventualno, napravi probleme.


Umorni smo od gluposti, ostavite nas na miru –  napisao je popularni Bali-beg.

 

 

BONUS VIDEO Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker