neverovatan put

Odbio obožavateljku i doživeo HOROR: Turski glumac kog Srpkinje obožavaju ima neverovatnu životnu priču

0

Popularni glumac koji je igrao u najuspešnijim turskim serijama sasvim slučajno je postao glumac, a danas iza sebe ima višedecenijsku karijeru

Nedžat Išler u filmu '10 dana dobrog čoveka'
Nedžat Išler u filmu "10 dana dobrog čoveka"foto: Netflix / Everett / Profimedia

Glumac Nedžat Išler spada u najveće zvezde u Turskoj, a domaćoj publici najpoznatiji je po ulogama Čagataja u seriji "Jama" i kao Ruzgar u "Osveti", koje su samo deo njegove bogate biografije.

 

Kako je Nedžat Išler postao glumac?


Išler je rođen u istanbulskom okrugu Ejup 1972. godine, a u glumi se obreo već tokom srednjoškolskih dana jer je, kako je priznao, želeo da bude popularan i izostaje s nastave.


Dugo je radio kako bi prikupio novac da može da studira, ali je potom odustao od studija na Tehničkom univerzitetu Ildiz, i dalje ne sluteći da će se jednog dana vratiti glumi. Dok je lutao Taksimom na Svetski dan pozorišta, slučajno je dobio priliku da besplatno gleda predstavu "Dantonova smrt", kada se zapitao – zašto se on ne bavi tim poslom, zašto on nije glumac.

 

Potom je okušao sreću na Konzervatorijumu Univerziteta Mimar Sinan, gde je primljen, a sve vreme dok je studirao igrao je u pozorištu i u popularnim televizijskim serjiama. Po završenim studijama, dobio je još mnogo prilika da pokaže svoj talenat, a dobitnik je brojnih priznanja u oblasti glume.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Necat İşler (@nctisler)

 

  • Zdravstveni problemi


Dok je snimao seriju "Osveta", u jednom trenutku ga je zamenio kolega Igit Osener, a spekulisalo se da su razlog Išlerova borba sa psorijazom i cirozom, nakon čega se pojavila informacija da je imao probleme s disanjem usled teške plućne infekcije.

 

Mediji su javili da je hitno hospiitalizovan u Bodrumu, da su mu otkazali organi, da je na intenzivnoj nezi, a fanovi su bili veoma zabrinuti za njegovo stanje. Glumac se nakon nekog vremena oglasio kako bi objasnio s kakvim se problemima suočava.


Nemam nameru da odbijem lečenje i umrem rano. Ponekad, čak i ako znate da ne možete da se nosite s odgovorom, ipak želite da znate istinu – istakao je glumac i dodao da mu je "cilj da kupi vreme", a ne samo da stiče imovinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Necat İşler (@nctisler)


Nakon nekoliko meseci bolničkog lečenja u Bodrumu i Istanbulu, glumac je pušten na kućno lečenje, a potom se vratio poslu.


Pre nekoliko godina, Išler je u Bodrumu ponovo doživeo neprijatnost – nakon šta ga je jedna žena pitala da se fotogafišu, on je to odbio, a njen suprug je fizički nasrnuo na glumca. Zbog toga je on ponovo završio u bolnici, ali je uskoro bio bolje i nije prijavio napadača.


Nedžat Išler povezivan je s mnogim poznatim damama turske javne scene, pre svega s njegovim koleginicama glumicama, a nikada nije bio u braku.

 

Džansu Dere i Nedžat Išler navodno su bili zajedno dve godine
Džansu Dere i Nedžat Išler navodno su bili zajedno dve godinefoto: Briquet-Hahn-Marechal / Abaca Press / Profimedia

Najpoznatija lepotica koju je ljubio navodno je misica i glumica Džansu Dere, s kojom se viđao, prema tvrdnjama turskih medija, od 1998. do 2001. godine.

 

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker