ima veliko srce

NIKO je nije prepoznao: Pevačica platila račune svima u prodavnici u susret praznicima

0

Slavne ličnosti često učestvuju u humanitarnim akcijama i prisustvuju gala večerama na kojima se prikupljaju sredstva u razne svrhe, a jedna popularna pevačica otišla je i korak dalje

Sija platila račun svima u prodavnici pred praznike
Sija platila račun svima u prodavnici pred praznikefoto: Youtube Printscreen, ABC Television Stations

Praznični dani idealno su vreme da se prisetimo stvari koje su zapravo važne i pružimo drugima nešto iz nesebičnih razloga, a australijska muzička zvezda Sija nedavno je rešila da na neočekivan način obraduje ljude u sredini u kojoj živi.


Pre nekoliko godina, dan pre Dana zahvalnosti, Sija je posetila lokalni supermarket Walmart , kada je odlučila da plati račun svim potrošačima koji su čekali u redu, a snimci i fotografije tog trenutka ponovo se ovih dana šire društvenim mrežama.


Budući da je poznata po tome što krije svoje lice iza ogromnih perika, malo ko je prepoznao jednu od najuspešnijih pevačica planete, a ona se kupcima predstavila kao Sisi i rekla da je upravo dobila na lutriji, te želi da časti komšije.

Potom je svima platila račune, izgrlila se s potrošačima i fotografisala s njima, a jedna žena joj je poklonila buket cveća.

Sija, čije je pravo ime Sija Kejt Izobel Furler rođena je u Adelejdu 1975. godine, a muzikom se bavi od rnae mladosti. Ona stoji iza velikih hitova njenih slavnih koleginica, poput Rijanine pesme Diamonds, Perfume Britni Spirs i Pretty Hurts Beyonce, a ima 10 objavljenih studijskih albuma.

 

Sija Furler
Sija Furlerfoto: Joe Giddens / PA Images / Profimedia

Nakon velikog uspeha albuma We Are Born 2010, odlučila je da počne da krije lice kako bi zadržala privatnost i da bi u prvom planu ostale njene pesme i glas, pa se ne pojavljuje u svojim spotovima i nastupa noseći ogromnu periku sa šiškama preko očiju.

 

BONUS VIDEO

Humanitarni rad Versko-dobrotvornog starateljstva SPC


 

 

 

makonda-tracker