(FOTO)

Jedna je od NAJPOPULARNIJIH na SVETU, ali RETKO KO zna kako IZGLEDA: Pevačica HIPNOTISALA Veneciju NEOČEKIVANIM glamurom

0

Iako važi za jednu od najcenjenijih pevačica sveta, Sija Furler toliko dobro štiti svoju privatnost tako da bi je malo ko prepoznao da je sretne na ulici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna australijska pevačica Sija Kejt Izobel Furler, mnogo poznatija samo kao Sija, proslavila se megahitovima poput Chandelier i Cheap thrills, a iako su njene pesme širom sveta poznate, retko ko zna kako pevačica izgleda.

 

Ona od samog početka svoje karijere krije svoju privatnost, pa je, tako, uglavnom viđana sa perikama kojima je štitila svoje lice. Ipak, Sija se pojavila u Veneciji kako bi prisusutvovala čuvenom događaju u organizaciji modnog dvojca Dolče & Gabana.

 

Pored Monike Beluči, Džej Lo, Hajdi Klum i mnogih, mnogih drugih dama, pojavila se i Sija, i to - verovali ili ne - bez perike.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Ona je uslikana dok je napuštala hotel Danijeli kako bi stigla na treće i poslednje D&G modno veče, a mnogi koji nisu znali kako izgleda ostali su iznenađeni glamuroznom pojavom Sije Furler.

 

Već sutradan je uslikana u crnoj trenerci, sa zaštitnom maskom, naočarima i kapuljačom na glavi, tako da je baš niko ne bi prepoznao.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Sija je početkom prošle godine iznenadila svetsku javnost kada je potvrdila da je usvojila dvoje dece starijeg uzrasta jer bi u suprotnom, čim postanu punoletni, "završili na ulici".


Ona je sada na Instagramu, i dalje krijući njihov identitet kako bi uživali u svom životu daleko od medija, saopštila da je jedan od njih dobio decu.

 

Sija je otvoreno govorila o problemima sa drogom i alkoholom, ali po prvi put je otkrila da boluje od Elers-Danlos sindroma.

 

Elers–Danlos sindrom je nasledna bolest sinteze kolagena, obeležena preteranom pokretljivošću zglobova, preteranom rastezljivošću kože i krhkošću svih tkiva. Australijska umetnica često nosi neobične perike kako bi sakrila svoje lice i zaštitila privatnost.

 

 

makonda-tracker