njihovi običaji

Od ovog NE ODUSTAJU NI U SVAĐI (ali neće se pomiriti): Gest koji će nakratko ujediniti Megan i Harija s Kejt i Vilijamom

0

Mada već godinama nisu u dobrim odnosima, postoji stvar od koje ni Megan i Hari, ni Kejt i Vilijam ne odustaju.

Hari i Megan su već godinama poznato kao 'odbegli par' britanske kraljevske porodice
Hari i Megan su već godinama poznato kao "odbegli par" britanske kraljevske porodicefoto: Aaron Chown / AFP / Profimedia

Premda je dobro poznato da princ Vilijam i njegova supruga, princeza od Velsa Kejt Midlton, već godinama nisu u najlepšim odnosima s Megan Markl i princem Harijem, postoji još jedina jedina stvar koja ih vezuje.

 

Napet odnos počeo je od čuvenog Megzita, odnosno, napuštanja Engleske i selidbe Harija i Megan u Kaliforniju, gde i danas žive.

 

Sve što je moglo da bude možda popravljeno produbljeno je izlaskom Harijeve autobiografije Rezerva, u kojoj je opisao svoju stranu odnosa sa bratom, tenzije i sukobe koji su tinjali među njima i čitavu erupciju koja je usledila tokom Harijevog braka s Megan Markl

 

Poslednji u nizu njihovih sukoba jeste skandal oko rođendana kralja Čarlsa, a čini se da će iz svega toga teško izaći.

Vilijam, usled svega što je Hari otkrio, nije previše zainteresovan za to da popravi odnos sa bratom, ali postoji i dalje jedna stvar oko koje se obojica trude. Iako je malo verovatno da u skorije vreme dođe do velikog pomirenja Kejt i Vilijama sa Saseksima, niko od njih ne želi olako da odustane od — dece.

 

Džordž, Lui i Šarlot, deca Kejt i Vilijama
Džordž, Lui i Šarlot, deca Kejt i Vilijamafoto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Svi oni i dalje se trude da budu dobri stričevi i strine deci suprotnog para, a to će se pokazati i tokom ovih božićnih praznika, kada će svoje nesuglasice ostaviti po strani.

 

Vilijam i Kejt držaće se tradicije i ove godine; podsetimo, prethodnih godina je "Deda Mraz" nosio poklone iz Londona u Montesito, ali i u suprotnom smeru, a taj običaj će zadržati, iako neće sedeti za istom prazničnom trpezom.

 

Kejt i Vilijam neće uskratiti poklon Arčiju i Lilibet — rekla je stručnjakinja za kraljevsku porodicu.

 

Dva para ne planiraju da zaborave na decu koja su najbliži rođaci njihovoj deci
Dva para ne planiraju da zaborave na decu koja su najbliži rođaci njihovoj decifoto: EPA-EFE/STR

Mada će petoro dece, uključujući Arčija i Lilibet, Meganinu i Harijevu decu, kao i Kejtina i Vilijamova, Džordž, Šarlot i Lui, dobiti poklone, odrasli se međusobno neće darivati.

 

 

Za stolom kraljevske porodice ove godine neće sedeti Megan i Hari s porodicom, ali će se zato po prvi put pridružiti deca kraljice Kamile i njeni unuci.

 

Bonus video

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker