stare fotografije

Mlada i ČAROBNO lepa: Znate li kako je Nataša Pavlović izgledala dok se bavila manekenstvom?

0

Premda je i danas prelepa i mladolika žena, Nataša Pavlović kao devojka se bavila manekenstvom, a jednom prilikom se prisetila kako je to izgledalo.

Nataša Pavlović se kao devojka bavila manekenstvom
Nataša Pavlović se kao devojka bavila manekenstvomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Pavlović danas jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, a osim toga što je "praktična", ona je i porodična žena.

 

Voditeljka je udata za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dvojicu sinova, b, a upoznali su se sasvim slučajno putem zajedničkih prijatelja.

 

Iako je danas ostvarena kao televizijsko lice, mnogi se ne sećaju da se Nataša uspešno bavila i manekenstvom, premda se to može zaključiti po njenoj vitkoj figuri.

 

O uspehu na ovom polju govori činjenica da je radila kako u zemlji, tako i u inostranstvu, nakon čega je postala modni koreograf u jednoj poznatog agenciji.

Jednom prilikom podelila je fotografije iz tog perioda...

 

Malo nostalgije... Kada sam bila devojčica. Dani manekenstva — prisetila se ona jednom prilikom.

 


Nataša je jednom otkrila da smatra da su joj bogata životna iskustva definitivno pomogla u tome da postane dobra majka i supruga.

 

Da nisam toliko proputovala i izlazila, mislim da ne bih bila ni upola dobra supruga i majka. Sada mi ne pada teško što danima ne mogu da izađem iz kuće zbog dece, što ne mogu naveče da idem s drugaricama gde hoću, jer sam sve to prošla — rekla je svojevremeno za Kurir.

 

1 / 7 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Bonus video

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

 

makonda-tracker