divna priča

Posle razvoda nije bila za vezu, a onda... Prosidba Nataše Pavlović bila je PREDIVNA, a venčanje — KAO NIJEDNO DRUGO

0

Nataša Pavlović imala je prosidbu kao iz najlepšeg sna i apsolutno nezaboravno venčanje

nataša pavlović već godinama je u braku s predragom pavlovićem
nataša pavlović već godinama je u braku s predragom pavlovićemfoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Poznata voditeljka Nataša Pavlović godinama je u braku sa suprugom, producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim je dobila dvojicu sinova, Jana i Olega. Zanimljivo je da je na njegovu "burnu prošlost" imala reakciju kakvu većina žena ne bi!

 

Nataša je pre Predraga bila u braku s glumcem Markom Živićem, a nakon razvoda nije bila raspoložena za novu ljubav.

 

Ipak, jednom prilikom je ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

 

— Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao "dobro veče, koleginice", delovao mi je prilično ozbiljno. Nismo se nikada pre sreli, naš zajednički prijatelj nas pre toga nije upoznao, a mimoilazili smo se na poslu — ispričala je ona.

 

nataša pavlović i njen suprug predrag
nataša pavlović i njen suprug predragfoto: Dragan Kadić

— Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan a ne navaletnan, što me je pridobilo u tom periodu. Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj.

 

Nije trebalo da prođe dugo vremena do trenutka kada su krenuli da žive zajedno.

 

Nije nam trebalo puno vremena da počnemo da živimo zajedno. Nikad neću zaboraviti kad je prvi put došao kod mene i upalio televizor, bilo mi je čudno jer sam ja u to vreme samo slušala radio. Pored njega sam počela da gledam više televiziju, a on svakako prati sve zbog posla — istakla je Nataša svojevremeno.

 

prosidba nataše pavlović bila je vrlo romantična
prosidba nataše pavlović bila je vrlo romantičnafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je ispričala i kako je došlo do prosidbe i venčanja.

 

 Zaprosio me je dok smo bili sami kod kuće, pa smo potom otišli do restorana, u kojem su bili svi naši prijatelji, na moje iznenađenje. Sve ih je doveo to veče, iako su bili širom sveta. Bilo je jako dirljivo i prelepo. Došao je moj omiljeni pevač Aki Rahimovski i to je bila nezaboravna noć. Što se tiče venčanja, bilo je kako sam ja odlučila, Predragu je bilo svejedno, sa drugaricama sam sve organizovala.

 

Što se tiče njihovog venčanja, ono nije bilo "klasično".

 

Napravili smo žurku, nije bilo klasično venčanje i venčali smo se u ponoć. Bidermajer sam zaboravila, pred kraj sam se setila da ga nemam kod sebe. Obožavam venčanice, odlučila sam se za crvenu, jednog dizajnera. Bilo je oko stotinak gostiju, zvali smo ljude koje volimo, nikoga samo reda radi. Kum koji nas je upoznao je držao govor, koji je bio vrlo simpatičan. Sam čin venčanja je bio izuzetno dirljiv — rekla je u u emisji "Venčanje od A do Da" .

 

Bonus video

Kako je Đorđe Đoković zaprosio Sašku Veselinov

 

makonda-tracker