savršeno

Pastelne boje, MODERNI detalji, a tek kad vidite DEČIJE SOBE: Zavirite u porodični dom Nataše Pavlović

0

Sve u kući podređeno je deci i sve je praktično, jer ona je Praktična žena 

Porodični dom Nataše Pavlović je moderan i praktičan
Porodični dom Nataše Pavlović je moderan i praktičan foto: Instagram / prakticnazena_

Poznata voditeljka Nataša Pavlović godinama je na javnoj sceni u ulozi Praktične žene, ali kada se reflektori pogase i ona postaje mama, borac, domaćica, žena sa mnogo obaveza.

 

Upravo zbog toga njen dom je njeno utočište, mesto na kojem se oseća najlepše, ali i mesto na kojem odgaja svoju decu, što znači da u njemu obavlja i kućne poslove, kuva, bavi se mališanima...

 

Kako bi joj obaveze što lakše pale, Nataša je svoj dom uredila baš onako kako njoj i njenim ukućanima najviše prija. 

 

 

Prostrana kuća u kojoj živi sa svojim suprugom, producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvojicu sinova Jana i Olega sređena je tako da je sve vrlo praktično i jednostavno, a ipak moderno i udobno.

 

 

 Skladni supružnici upoznali su se tek pošto su kročili u četvrtu deceniju, dovoljno su proživeli i poželeli da se skrase jedno kraj drugog.

 

 

Nataša je nebrojno puta isticala kako joj je bilo drago kada je doznala da se njen muž iživeo, kada je reč o ženama, jer je po njenom mišljenju to značilo da će umeti više da ceni to što ima, što se u velikoj meri pokazalo kao istina.

 

 

Natašina kuhinja je sva u pastelnim bojama, opremljena brojnim uređajima koji skraćuju postupak pripreme hrane i čine da to bude što jednostavnije, jer je kuvanje nešto što je neizbežno dok su deca mala.

 

 

Za razliku od nje sobe u kojima dečaci spavaju su životopisne, ispunjene brojnim knjigama, igračkama i veselim detaljima. U njoj dečaci provode najviše vremena, a i mama im se često pridruži, kada god joj se za to ukaže prilika.

 

 

Spavaća soba je takođe u jednostavnim krem nijansama, a kako ona predstavlja mesto za odmor i opuštanje voditeljka se trudila u njoj nema mnogo stvari, kako bi prostor mogao da diše i bude rasterećen.

 

Da podsetimo, Nataša Pavlović od 2008. godine bračnu i porodičnu sreću deli sa producentom Predragom Pavlovićem, koji je svih ovih godina vešto izbegavao da se nađe u medijima, uprkos tome što mu je supruga jedna od najpopularnijih voditeljki.

 

 

 

 

 

makonda-tracker