slasno

Izdvojite 15 minuta, a sladite se ceo dan: Kremasti kolač od PIŠKOTA I MALINA po receptu Nataše Pavlović

0

 

Lepa voditeljka Nataša Pavlović otkrila je jedan od svojih omiljenih recepata.

 

Sprema se za manje od 15 minuta
Sprema se za manje od 15 minutafoto: Nataša Pavlović Instagram

Jedna od omiljenih poslastica poznate voditeljke je malina piškota kolač. Velika prednost ovog kolača je to što se sprema veoma brzo, pa će vam nekad bukvalno biti brže da ga napravite nego da odete do obližnje prodavnice i kupite čokoladu.

 

 

- Pita me muž zašto nikad nisam postovala ovaj recept. Ja mislila da je prejednostavan, na šta će on: "Pa baš zato". Tako da... Kad je radni dan, pa nemamo vremena za "kulinarske egzibicije" a svima se jede nesto slatko, evo recepta koji je gotov za manje od 15 min bukvalno - objasnila je Nataša. Kako je tekla Natašina priprema ovog recepta, pogledajte u galeriji. 

 

1 / 6 Foto: Nataša Pavlović Instagram

 

SASTOJCI

 

  • Nešto manje od 2 kutije piškota
  • Oko 500g mailna
  • Šlag dva pakovanja
  • Kisela pavlaka 2 X 400g ili dve velike čaše

 

 

PRIPREMA

 

Izmiksati prvo dva šlaga pa dodati i izmiksati i kiselu pavlaku.

 

U pleh poslagati prvi red piškota, preko polovinu malina, pa polovinu fila. Zatim drugi red piškota, ostatak malina, ostatak fila i gotovo. Staviti u frižider da omekšaju piškote (mnogo je sočnije kad odstoji).

 

Po nekom starom receptu u fil ide i šećer u prahu, ali taj možete i da izbacite ako vam bez toga dovoljno kiselkasto-slatko. Ko hoće, može doda još i malina ili pavlake. Međutim, Nataša uglavnom potprilike stavlja i, kako kaže, uvek bude u redu.

 

Ako su vaši u porodici nestrpljivi poput Natašinih, moguće je da deo sa stajanjem u frižider ne dočekaju već da će seći i dok su piškote tvrde.

 

 

 

makonda-tracker