OSVETA?

Princ Hari uputio ocu UPOZORENJE: Zbog jednog poteza udario je tamo gde najviše boli, pa spomenuo UNUKE

0

U knjizi 'End game' iznete su nove optužbe

HARIJEVO UPOZORENJE OCU
HARIJEVO UPOZORENJE OCU foto: EPA-EFE/Andy Rain

Nesporazumi među članovima kraljevske porodice razbuktali su se kada su princ Hari i Megan Markl odlučili da se odreknu svih kraljevskih dužnosti i novi život započnu u Americi.

 

Tada, princ Hari je uslovljen da mora da vrati i sve ono što je kao član kraljevske porodice imao, uključujući i Frogmor kolibu, a to mu nije baš lako palo. 

 

Princ Hari je tada bio uznemiren, pa je, navodno, pitao svog oca, kralja Čarlsa, da li želi ponovo da vidi unuke, verovatno ciljajući na to da više neće imati gde da dođu. Incident je detaljno opisan u knjizi "End game" Omida Skobija.

 


Od Saseksa je zatraženo da vrate kuću jer više nisu članovi kraljevske porodice i više ne borave u Britaniji. Skobi je tvrdio da je taj potez bio "jeftin pogodak" frustriranog oca koji je sina na taj način hteo da kazni, jer nije poštovao instituciju krune i sve što je ona sa sobom nosila.


Hari trenutno traži obezbeđenje britanske vlade za svoju porodicu. Zategnuti odnos dodatno je naglašen Čarlsovim ograničenim interakcijama sa njegovim unucima, a najmlađu unučicu, Lilibet je sreo samo jednom.

 

HARI JE UPOZORIO OCA DA NEĆE MOĆI DA VIĐA UNUKE
HARI JE UPOZORIO OCA DA NEĆE MOĆI DA VIĐA UNUKEfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

- Poruka među porodicom o Hariju bila je da mu ne treba verovati dok ne vide šta ima u knjizi i šta kaže dok je promoviše. Svi su to shvatili ozbiljno -  napisao je Skobi.

 

Tokom napetog razgovora sa princom Harijem, kralj Čarls je navodno dao polovično uveravanje da će Hari i Megan uvek imati gde da dođu.

 

U knjizi se pominje i navodno zalaganje princeze Ane za deložaciju Harija i Megan, zajedno sa princom Endrjuom, iz njihovih rezidencija.

 

Bonus video:

 

Rodila se princeza Marija 

 

makonda-tracker