novi skandal

Posle trača da je DEVER ZALJUBLJEN U NJU, šuška se da je princeza – PREVARENA: Danski princ uhvaćen s rijaliti zvezdom

0

Danski kraljevski par ugostio je španskog kralja i kraljicu, s kojima se svakodnevno pojavljuju u javnosti, ali nisu srdačni jedni prema drugom kao ranije

Princ Frederik, prestolonaslednik danskog prestola, i princeza Meri u braku su od 2004. godine
Princ Frederik, prestolonaslednik danskog prestola, i princeza Meri u braku su od 2004. godinefoto: EPA-EFE/IDA MARIE ODGAARD

Danska kraljevska porodica ugostila je ovih dana španskog kralja Felipea i kraljicu Leticiju i s njima je prisustvovala nizu događaja, a prestolonaslednik princ Frederik i princeza Meri u svakoj prilici su se držali stoički, s obzirom na to da su trenutno u srcu skandala.


Kako piše Femail, princeza se "nestrpljivo igra burmom" i ima pomalo rezervisan stav u javnosti i vidno drži distancu od supruga proteklih dana.


U prošlosti su Frederik i Meri bili opušteni i razigrani jedno pored drugog. Uvek su pokazivali međusobnu naklonost, a na zajedničkim fotografijama izgledali strastveno i veoma intimno – kaže Džudi Džejms, stručnjakinja za govor tela.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/IDA MARIE ODGAARD

Kad se stare fotografije uporede s novima, Meri deluje nezainteresovano. Nema želje da se tračevi demantuju bliskošću, zagrljajima ili osmesima – zaključila je Džejmsova.

Trač o princu Frederiku i meksičkoj zvezdi


Naime, pre nekoliko dana, magazin Lecturas objavio je fotografije princa Frederika u društvu meksičke rijaliti zvezde Henoveve Kazanove (47), a odmah je počelo da se spekuliše o prirodi njihovog odnosa.


Budući kralj Danske i lepa Meksikanka viđeni su u Madridu, gde su posetili izložbu radova Pabla Pikasa, a oni su, sudeći po fotografiji, bili odlično raspoloženi. Navodno su potom prošetali po parku El Retiro i zatim večerali u jednom luksuznom restoranu.


Henoveva Kazanova odmah se oglasila za medije i demantovala da je njen odnos s princem Frederikom romantične prirode.


Svaka izjava tog tipa ne samo što nema veze sa istinom već lažno predstavlja činjenice da zlonameran način. Sve ovo je već u rukama mojih advokata, a oni će se pobrinuti da se preduzmu koraci radi zaštite mog prava na čast, istinu i privatnost – istakla je Kazanova za španski Hola.


Kako sada javljaju mediji, princ Frederik je boravio u Španiji da bi obišao umetničke izložbe, uživao u flamenku i posetio novootvorene restorane, a Pikasovoj izložbi je trebalo da prisustvuje s još jednim prijateljem koji je otkazao u poslednjem trenutku. Stoga je umesto njega s princem pošla Henoveva Kazanova.

Prošle godine se, inače, kraljevski par našao na meti tračeva zbog svog privatnog života, a tada su skandinavski mediji pisali da je princ Joakim, Frederikov mlađi brat, zaljubljen u svoju snahu Meri.

 

Švedski list Svensk Damtidning objavio je fotografiju koja navodno prikazuje kako je mlađi sin kraljice Margarete pokušao da poljubi princezu Meri, suprugu njegovog brata Frederika.

 

Očito pijan, reklo bi se da je Joakim, mlađi sin kraljice Margarete, pokušao da dodirne usne svoje snahe, iako se ona sklonila koliko je mogla, ne skidajući osmeh s lica, dok je njegova supruga Mari bila svedok ovog sramotnog trenutka – navodi ovaj nedeljnik.

 

Princeza Meri i princ Frederik od Danske
Princeza Meri i princ Frederik od Danske foto: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ko je Henoveva Kazanova?


Ova članica visokog meksičkog društva već godinama živi u Španiji, a u prošlosti se bavila glumom i učestvovala u jednom rijaliti programu.

 

Ranije je bila u braku sa španskim piscem Kajetanom Martinezom de Irhuom, s kojim ima dvoje dece.

 

Zbog ovog braka, koji se okončao 2008. godine, Henoveva je bivša snaha pokojne vojvotkinje od Albe, jedne od svojevremeno najbogatijih Evropljanki.

 

 

BONUS VIDEO

Dirljiv gest kraljice Elizabete na sahrani princeze Dajane

 

makonda-tracker