kraljevski stil

Uz gola ramena i crnu bluzu ne može lepše: Princezi Meri se setila svoje stare "URADI SAMA" SUKNJE i stvorila MAGIJU

0

Umesto odlaska u kupovinu za svaku svečanu priliku,l danska princeza

Princeza Meri od Danske reciklirala je staru suknju... koju je prethodno bukvalno reciklirala modifikujući haljinu
Princeza Meri od Danske reciklirala je staru suknju... koju je prethodno bukvalno reciklirala modifikujući haljinufoto: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Danska kraljevska porodica ovih dana ima posebne goste – svoje španske "kolege", pa se svi trude da ulepšaju boravak kralja Felipea i kraljice Leticije u Kopenhagenu.


Upriličeno je već nekoliko događa na kojima su se članovi kraljevskih prodica družili, pa smo videli i više efektnih odevnih kombinacija kraljica i princeza, ali modne sladokusce je posebno očarala princeza Meri od Danske.


Supruga prestolonaslednika princa Frederika pokazala je još jednom da je neopravdano zanemarena kada se hvali stil evropskih plemkinja, a sada joj je to pošlo za rukom uz pomoć starog komada koji je nosila u više prilika.

Španska i danska kraljevska porodica posetile su muzej Ny Carlsberg Glyptotek, a princeza Meri pojavila se u svedenom izdanju dostojnom njene titule.

1 / 5 Foto: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rođena Australijanka odabrala je pripijenu bardo bluzu s V-izrezom koja otkriva ramena, vrlo jednostavan model dugih rukava, a statement deo njene odevne varijante bila je raskošna suknja jednog poznatog skandinavskog brenda.

 

Princeza Meri i princ Frederik od Danske uvek su veoma elegantni
Princeza Meri i princ Frederik od Danske uvek su veoma elegantnifoto: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I to ne bilo kakva – već komad koji je ranije bio haljina, ali ga je Meri transformisala u suknju!

 


Reč je o zelenom komadu od brokata, skupocene, teške i sjajne svilene tkanine, koji krase cvetni motivi u srebrnim i plavim nijansama.

 

Ranije je ova suknja bila donji deo haljine s bretelama, ali je gornji deo odsečen, pa je princeza Meri dobila vrlo praktičan komad kada želi da izgleda glamurozno i kraljevski uz jednobojne košulje, bluze i topove.

 

BONUS VIDEO

Haljina menja boju

 

makonda-tracker